Registreer voordelig jouw .st domeinnaam

.st
37 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.ST domein registreren bij Hostnet

Het .st domein is de domeinnaam van de eilandengroep Sao Tomé en Principe en wordt voor domeinnamen met verschillende betekenissen gebruikt. Heb je interesse in een .st domeinnaam en wil je deze registreren? Dan moet je jouw domeinnaam checken op beschikbaarheid en daarna registreer je Santomese .st domeinnaam vandaag nog voordelig via Hostnet.

.ST domeinnaam van Sao Tomé en Principe

Het .st domein is de officiële landdomeinnaam van Sao Tomé en Principe. De Democratische Republiek Sao Tomé en Principe is een eilandengroep aan de westkust van Afrika in de Golf van Guinee. Sinds 1997 is het .st domein de domeinextensie van Sao Tomé en Principe. De uitgevende instantie van .st domeinnamen heeft de .st domeinnaam flink gepromoot. Want niet alleen bewoners en bedrijven die zijn gevestigd in Sao Tomé en Principe kunnen deze domeinnaam registreren, het domein staat open voor iedereen. De afkorting st heeft meerdere betekenissen: street, Star Trek, SmallTalk, Styria en South Tyrol. Voor al deze doeleinden kun je een .st domeinnaam vastleggen.

.ST domeinregistratie

Heb je een (zakelijke) connectie met Sao Tomé en Principe? Of wil je een website online zetten die betrekking heeft op het Engelse woord street, Star Trek of Zuid-Tirol? Registreer dan vandaag nog een Santomese .st domeinnaam bij Hostnet. Check eerst of het gewenste .st domein nog beschikbaar is om te registreren. Doorloop vervolgens de online stappen om de .st domeinregistratie te voltooien. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw .st domeinregistratie, zodat je aan de slag kunt gaan met je .st domein. Een .st domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0 tot en met 9 en het minteken (-).

Registreer jouw .st domein online bij Hostnet

Hostnet is jouw partner voor een rappe en vakkundige afhandeling voor de registratie van je .st domeinnaam. Wil je nog meer domeinnamen kopen? Naast .st domeinnamen biedt Hostnet alle populaire domeinextensies aan. Voor een volledig overzicht van alle aangeboden domeinen kijk je op onze pagina over domeinnaamprijzen. Je kunt onder meer een:

Naast het registreren van domeinnamen kun je bij Hostnet terecht voor betrouwbare webhosting en Virtual Private Servers. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare provider.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.