Registreer voordelig jouw .vg domeinnaam

.vg
52 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.VG domein registreren bij Hostnet

Wil je een .vg domeinnaam afkomstig van de Britse Maagdeneilanden vastleggen? Controleer of het gewenste .vg domein nog voorhanden is om te registreren en vraag de .vg domeinnaam vandaag nog bij ons aan. Wij regelen vervolgens binnen mum van tijd jouw .vg domeinregistratie. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .vg website.

.VG domein: tld van de Britse Maagdeneilanden

De .vg domeinnaam is het top level domein van de Britse Maagdeneilanden. De letters vg zijn een afkorting van de (British) Virgin Islands, naar hoe de Britse Maagdeneilanden op locatie worden genoemd. Het .vg domein is in 1997 geïntroduceerd op deze eilandengroep die deel uitmaakt van de Antillen in het Caraïbisch gebied. Iedereen komt in aanmerking voor een .vg domeinnaam. Je hoeft dus niet aan bepaalde eisen of restricties te voldoen. Heb je interesse in een .vg domein? Je regelt jouw .vg domeinregistratie eenvoudig en snel bij Hostnet. Als eerste controleer je online via een domeincheck of de gewenste .vg domeinnaam nog vrij is. Vervolgens vraag je jouw .vg domein binnen enkele stappen bij ons aan.

.VG domeinnaam registreren

Iedereen kan een .vg domeinnaam kopen. Je hoeft dus niet afkomstig te zijn of zaken te doen met de Britse Maagdeneilanden. Heb je jouw oog laten vallen op een interessante .vg domeinnaam? Controleer dan eerst of jouw gewenste .vg domein nog vrij is om te registreren. Is dit het geval? Maak jouw .vg domeinregistratie online compleet bij Hostnet. Een .vg domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0 - 9, alle letters van het alfabet en het koppelteken (-). Nadat je online jouw .vg domeinnaam hebt aangevraagd, stuurt Hostnet jouw aanvraag door naar de uitgevende instantie van .vg domeinen. Zodra jouw .vg domein definitief op jouw naam is geregistreerd, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

.VG domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet zag het levenslicht in 1999 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met de registratie van alle mogelijke domeinnaamextensies die wereldwijd worden aangeboden. Ook voor het registreren van jouw .vg domein van de Briste Maagdeneilanden is Hostnet jouw partner. Zodra je aangevraagde .vg domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Vanaf dan ben jij rechthebbende van het .vg domein en kun je zelf gaan beslissen wat je met jouw .vg domeinnaam wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfuntionaliteiten onder jouw .vg domein, hosting aan te vragen voor jouw .vg website of een eigen virtuele server te bestellen.

Meerdere domeinnamen registreren

Wil je naast een .vg domein meerdere domeinextensies aanvragen? Bij Hostnet zit je goed! Je kunt bijvoorbeeld ook een:

Maar denk ook aan .org, .be, .info en vele anderen. Heb je al een domein in bezit? Laat je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.