Registreer voordelig jouw .vn domeinnaam

.vn
127 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.VN domein registreren bij Hostnet

Wil je een domeinnaam registreren en is jouw keuze gevallen op een Vietnamees .vn domein? Dat is geen probleem, bij Hostnet regel je snel en voordelig de registratie van jouw gewenste .vn domeinnaam. Nadat je hebt gecontroleerd of het .vn domein beschikbaar is, geef je eenvoudig online de aanvraag voor jouw .vn domeinregistratie aan ons door.

.VN domeinnaam van Vietnam

De internet country code top level domeinnaam van Vietnam is het .vn domein. De Socialistische Republiek Vietnam ligt in Zuidoost-Azië en grenst aan China, de Golf van Tonkin, de Zuid-Chinese Zee, Cambodja en Laos. In 1994 kreeg Vietnam haar eigen domeinextensie, de .vn domeinnaam. Het Vietnamese .vn domein geniet de meeste bekendheid onder de Vietnamese bevolking, Vietnamese bedrijven en buitenlandse bedrijven die actief zijn in Vietnam. Controleer of jouw gewenste .vn domeinnaam nog vrij is om te registreren en vraag jouw .vn domeinregistratie binnen enkele simpele stappen aan bij Hostnet.

Vietnamese .vn domein aanvragen

Zodra je jouw gewenste .vn domeinnaam hebt gecontroleerd op beschikbaarheid via een domeincheck vraag je het .vn domein online aan bij Hostnet. Omdat er geen restricties zijn verbonden aan een .vn domeinregistratie, is het voor iedereen mogelijk om een Vietnamese .vn domeinnaam te kopen. Naar aanleiding van je aanvraag sturen wij jouw gegevens door naar de uitgevende instantie van Vietnamese .vn domeinen. Zij moeten de registratie goedkeuren. Zodra dit is gebeurd, sturen wij jou een e-mail ter bevestiging. Vanaf dat moment ben jij de juridische rechthebbende van jouw .vn domeinnaam en kun je gaan bepalen wat je met jouw .vn domein wilt gaan doen.

Regel jouw .vn domeinregistratie bij Hostnet

Controleer via onze online domeinchecker of jouw gewenste .vn domeinnaam nog vrij is. Je vult in de checker jouw gewenste .vn domein in van minimaal 3 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Wil je naast de registratie van jouw .vn domeinnaam een aanvullende dienst bestellen? Hostnet heeft een uitgebreid aanbod van verschillende hostingdiensten in het assortiment. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van e-mail onder jouw .vn domeinnaam? Bekijk dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als je naast het gebruik van e-mail ook een website onder jouw .vn domein wilt plaatsen, lees je de mogelijkheden op onze webhostingpagina.

Meerdere domeinnamen registreren

Heb je interesse in andere domeinextensies? Bij Hostnet vind je een ruim aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld een:

Maar denk ook aan .org, .info, .xyz en vele anderen. Heb je al een domein in bezit? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je al jouw diensten eenvoudig op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.