Registreer voordelig jouw .vu domeinnaam

.vu
162 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.VU domein registreren bij Hostnet

Regel jouw .vu domeinregistratie van de eilandengroep Vanuatu en belangrijke aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden jou met de aanvraag van jouw .vu domeinnaam en zorgen ervoor dat jij de juridische rechthebbende wordt van het .vu domein. Wil je extra diensten bij jouw .vu domeinnaam kopen? Kijk eens rustig rond op onze website, want wij bieden voor ieder wat wils.

.VU domeinnaam van Vanuatu

.VU domeinnamen zijn domeinen afkomstig van de eilandengroep Vanuatu. De Republiek Vanuatu is een eilandengroep in Oceanië en ligt ten oosten van de Koraalzee-eilanden, ten zuiden van de Salomonseilanden, ten westen van Fiji en ten noorden van Nieuw-Caledonië. De .vu domeinnaam bestaat sinds 1995, maar wordt pas sinds kort gepromoot door de uitgevende instantie van .vu domeinnamen. Iedereen kan een .vu domein registreren, bedrijven, particulieren en organisaties afkomstig uit Vanuatu en vanuit de rest van de wereld. VU is in Nederland een afkorting van Vrije Universiteit en van Volksunie en kan in die hoedanigheid een interessante domeinextensie zijn.

Registreren van jouw .vu domein

Het is voor iedereen mogelijk om een .vu domeinnaam uit Vanuatu te registreren. Je hoeft dus niet afkomstig te zijn van de eilandengroep Vanuatu of er zaken te doen. Het .vu domein wordt onder andere gebruikt als vervanging voor de .com domeinnaam. Omdat het .vu domein nog relatief jong is, zijn er nog vele interessante en goede .vu domeinnamen beschikbaar. Vind je een .vu domeinnaam een goede optie voor jouw website? Vul via een domeincheck jouw .vu domein in dat bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters (letters, cijfers en het koppelteken). Zo controleer je of de gewenste .vu domeinnaam nog vrij is en dus nog door jou kan worden geregistreerd.

Regel jouw .vu domeinregistratie bij Hostnet

Wil je naast jouw .vu domein nog andere domeinnamen registreren? Kijk dan eens op de volgende pagina voor een overzicht van alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Je kunt onder meer een:

Daarnaast hebben we nog meer in ons uitgebreide assortiment. Je kunt ook jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Hostnet is jouw ervaren en deskundige partner voor e-mail - en webhosting. Al onze webhostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen passende hosting aanwezig is. Dus wil je e-mailen met jouw .vu domeinnaam of een .vu website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk, snel en online.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.