Registreer voordelig jouw .aq domeinnaam

www. .aq
1199 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AQ domein registreren bij Hostnet

Het .aq domein is afkomstig uit Antarctica en wordt met name gebruikt door organisaties die op het continent werkzaam zijn. Heeft u interesse in een .aq domeinnaam? Controleer en registreer uw .aq domein gemakkelijk en snel via de online bestelmodule van Hostnet. Naast het registreren van uw .aq domeinnaam kunt u bij ons ook terecht voor betrouwbare en gedegen webhosting.

.AQ domein afkomstig uit Antarctica

.AQ is de officiële domeinnaam van Antarctica. Dit continent rond de Zuidpool wordt omringd door de Atlantische, de Indische en de Grote Oceaan. Het top level domein van Antarctica is het .aq domein. De .aq domeinnamen worden met name geregistreerd door bedrijven en organisaties die werkzaam zijn op Antarctica. Veel .aq websites gaan dan ook over onderzoeken van wetenschappelijke stations die zijn gevestigd op Antarctica. De .aq domeinnaam bestaat sinds 1992 en is aan te vragen door in Antarctica gevestigde personen en bedrijven.

.AQ domeinnaam checken en registreren

Werkt u in Antarctica of doet uw bedrijf mee aan onderzoek op dit continent? Dan komt u in aanmerking voor een .aq domeinregistratie. Een .aq domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. Controleer of de gewenste .aq domeinnaam nog vrij is en regel uw .aq domeinregistratie vandaag nog bij Hostnet. De karakters die in een .aq naam zijn toegestaan, zijn: de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Daarbij is bepaald dat het minteken niet op de eerste plaats van de .aq domeinnaam mag worden geplaatst.

.AQ en andere domeinen registreren

Een .aq domeinnaam is een interessante domeinextensie indien u werkzaam bent in Antarctica. Maar naast .aq domeinen heeft Hostnet nog andere interessante domeinnamen voor u in de aanbieding. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina 'Prijzen domeinnamen'. Wilt u voor uw .aq domeinnaam e-mail- of webhosting bestellen? Ook voor goede en betrouwbare webhosting is Hostnet een goede keuze. Kijkt u rustig rond op onze website en geef online uw bestelling aan ons door.