Registreer voordelig jouw .cc domeinnaam

www. .cc
25 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CC domein registreren bij Hostnet

.CC domeinen zijn een alternatief voor .com domeinnamen en kunnen door iedereen worden geregistreerd. Heeft u interesse in een .cc domeinnaam? Wacht dan niet te lang en registreer uw .CC domein online bij Hostnet.

.CC domein: ccTLD van Cocoseilanden

De .cc domeinextensie is het officiële landdomein van de cocoseilanden. De cocoseilanden zijn 2 atollen in de Indische Oceaan die zijn gelegen ten zuidwesten van Java. Het aantal .cc domeinregistraties vanuit het land zelf zijn er niet bijzonder veel, aangezien de cocoseilanden niet meer dan 600 inwoners telt. Het .cc domein wordt met name op een creatieve manier gebruikt en heeft in veel gevallen een andere betekenis. Voorbeelden van deze creatieve .cc domeinnamen zijn: country club, chat community, chamber of commerce en consulting company. Heeft u interesse in een .cc domeinnaam? Controleer hier of het gewenste .cc domein nog beschikbaar is.

Uw .cc domeinnaam checken en registreren

De uitgevende instantie van .cc domeinnamen VeriSign heeft het .cc domein voor iedereen ter wereld vrijgegeven, zodat het de concurrentie met .com domeinen kan aangaan. Het is dus voor iedereen mogelijk om een .cc domeinnaam te registreren. Heeft u een creatief idee voor uw .cc domein? Controleer of de gewenste naam nog voorhanden is. Een .cc domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 letters (a-z) en cijfers (0-9). Ook het gebruik van het koppelteken (-) is toegestaan, alleen niet aan het begin en aan het eind van de .cc domeinnaam.

.CC domeinregistratie regelt u bij Hostnet

Het .cc domein bestaat sinds 1997 en er zijn nog vele variaties voor uw .cc domeinnaam beschikbaar. U controleert online of het gewenste .cc domein nog vrij is en regelt vervolgens binnen enkele stappen uw .cc domeinregistratie. Wilt u kunnen e-mailen onder uw .cc domeinnaam? Kijkt u dan eens naar onze e-mailpakketten. Indien u naast het gebruik van e-mail ook een website onder uw .cc domein wilt plaatsen, leest u op onze webhostingpagina alles over onze hosting en servers.