Registreer voordelig jouw .cm domeinnaam

.cm
99 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CM domein registreren bij Hostnet

Heeft u een bedrijf in Kameroen en wilt u een .cm domeinnaam registreren? De registratie van uw .cm domein regelt u natuurlijk ook bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid helpen wij u met uw .cm domeinregistratie, maar zijn wij ook uw partner voor betrouwbare hosting.

.CM domein: domeinextensie Kameroen

De .cm domeinnaam is het country code top level domein van Kameroen. De Republiek Kameroen ligt in West-Afrika en grenst aan de landen Nigeria, Tsjaad, Centraal-Afrikaanse Republiek, Congo-Brazzaville, Gabon en Equatoriaal-Guinea. Het .cm domein bestaat al sinds 1995, maar is pas sinds 2009 volledig vrijgegeven voor registratie. Iedereen kan een .cm domeinnaam zonder beperkingen aanvragen. In eerste instantie is het .cm domein populair onder de bevolking en bedrijven in Kameroen. Maar daarnaast wordt een .cm domeinnaam geregistreerd als alternatief voor .com domeinamen en voor het geval dat mensen een tikfout maken als ze een .com webadres intikken. Wilt u een .cm domein registreren? Dan dient u eerst uw gewenste .cm domeinnaam te checken op beschikbaarheid. Vervolgens kunt u eenvoudig uw domeinnaam kopen via Hostnet.

.CM domeinnaam checken en registreren

Heeft u de beschikbaarheid van uw .cm domein online gecontroleerd? Is de gewenste .cm domeinnaam uit Kameroen nog vrij? Wacht niet te lang en registreer uw .cm domein meteen online bij Hostnet. Naar aanleiding van uw aanvraag, sturen wij deze door naar de instantie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van .cm domeinnamen. Zij bekijkt de aanvraag en keurt de registratie van uw .cm domeinnaam goed. Wij krijgen digitaal bericht van de uitgevende instantie van het .cm domein en wij laten u vervolgens per e-mail weten dat uw aangevraagde .cm domeinnaam op uw gegevens is geregistreerd. Vanaf dat moment kunt u aan de slag met uw domeinnaam en bepaalt u zelf wat u ermee gaat doen.

.CM domeinregistratie bij Hostnet

Een .cm domeinnaam uit Kameroen bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken. U controleert of het gewenste .cm domein nog vrij is door deze in te vullen in onze online domeinchecker. Het is naast .cm domeinnamen tevens mogelijk om andere domeinen bij Hostnet aan te vragen. Ons aanbod omvat alle domeinen die wereldwijd worden aangeboden. Zo kunnen ondernemers eenvoudig een:

Wilt u een domeinnaam verhuizen? Ook dan bent u bij Hostnet aan het juiste adres. Bent u naast uw .cm domeinnaam op zoek naar passende hosting voor uw .cm website? Kijkt u dan ook eens rond op onze website, want ook voor betrouwbare hosting moet u bij Hostnet zijn.