Registreer voordelig jouw .ee domeinnaam

www. .ee
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.EE domein registreren bij Hostnet

De .ee domeinnaam komt uit Estland en is een populaire domeinextensie. Wil je een .ee domein registreren? Controleer en registreer jouw Estlandse .ee domeinnaam snel bij Hostnet. Wij handelen jouw .ee domeinregistratie deskundig en adequaat af.

.EE: domein van Estland

De .ee domeinnaam is het top level domein van Estland. De Republiek Estland ligt in Noordoost-Europa en grenst aan de Oostzee, de Finse Golf, Rusland en Letland. Sinds 1992 beschikt Estland over haar eigen landdomeinnaam: het .ee domein. De uitgevende instantie van .ee domeinnamen heeft bepaald dat een .ee domeinnaam door Europese personen en bedrijven is aan te vragen. Het hebben van een administratief contactpersoon in Estland is sinds 2015 niet meer noodzakelijk.

.EE domeinnaam registreren

Wil je een Estlands .ee domein registreren? Controleer dan eerst of de naam die je wilt vastleggen nog beschikbaar is. Vervolgens vraag je jouw .ee domein eenvoudig online bij ons aan. Naar aanleiding van jouw .ee domeinaanvraag sturen wij je een e-mail. Hierin leggen wij uit welke informatie wij van je nodig hebben om een .ee domeinnaam te registreren. Zodra wij alle benodigde informatie van jou hebben ontvangen, sturen wij de aanvraag van jouw .ee domein door naar de uitgevende instantie van .ee domeinen. Deze regelt vervolgens de registratie van jouw .ee domeinnaam op jouw naam. 

Controleer en registreer jouw .ee domein bij Hostnet

Een .ee domeinnaam kan bestaan uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De nummers 0-9, de letters a-z en het minteken (-) kunnen worden gebruikt voor een .ee domein. Zodra je hebt gecontroleerd of de gewenste .ee domeinnaam vrij is, geef je jouw aanvraag online aan ons door. Wij regelen vervolgens jouw .ee domeinregistratie snel en adequaat. Hostnet is sinds 1999 actief op het gebied van domeinregistraties, hosting en Virtual Private Servers. Dus niet alleen voor de registratie van jouw .ee domeinnaam ben je bij ons aan het juiste adres.