Registreer voordelig jouw .io domeinnaam

www. .io
55 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.IO domein registreren bij Hostnet

Regel jouw .io domeinregistratie uit het Brits Indische Oceaanterritorium en belangrijke aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden je met de aanvraag van jouw .io domeinnaam en zorgen ervoor dat het .io domein op jouw naam wordt geregistreerd. Wil je aanvullende diensten bij jouw .io domeinnaam aanvragen? Ook hiervoor kun je bij Hostnet terecht.

.IO domein van het Brits Indische Oceaanterritorium

.IO domeinnamen zijn domeinen afkomstig het Brits Indische Oceaanterritorium. Het Brits Indische Oceaanterritorium is een Brits overzees gebiedsdeel in de Indische Oceaan en bestaat uit een aantal eilanden. De gezamenlijke domeinextensie van deze eilandengroep is .io en wordt in eerste instantie door inwoners van het Brits Indische Oceaanterritorium geregistreerd. Maar omdat .io domeinnamen door iedereen kan worden vastgelegd, wordt het .io domein steeds vaker buiten het Brits Indische Oceaanterritorium geregistreerd.

Registreren van .io domeinnamen

Het is dus voor iedereen mogelijk om een .io domeinnaam te registreren. Je hoeft dus niet afkomstig te zijn uit het Brits Indische Oceaanterritorium. Het .io domein wordt onder andere gebruikt door bedrijven die 'in oprichting' zijn, maar ook door aanvragers die het een interessant domein vinden. Een .io domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters (letters, cijfers en het minteken). Wil je een .io domein registreren? Controleer eerst of de gewenste .io domeinnaam nog vrij is en regel jouw .io domeinregistratie gelijk online.

Hostnet voor al jouw domein- en hostingdiensten

Wil je naast jouw .io domeinnaam nog andere domeinnamen registreren? Bekijk dan ons overzicht met domeinnaamprijzen voor alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Maar daarnaast hebben we nog meer in ons assortiment. Hostnet is ook jouw ervaren en deskundige partner voor e-mail - en webhosting. Al onze webhostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen passende hosting aanwezig is. Dus wil je e-mailen met jouw .io domeinnaam of een .io website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk en snel.