Registreer voordelig jouw .mu domeinnaam

www. .mu
79 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MU domein registreren bij Hostnet

Registreer vandaag nog online jouw .mu domein bij Hostnet. Wij verzorgen jouw .mu domeinregistratie goed en snel. Wil je naast de registratie van jouw .mu domeinnaam ook kunnen e-mailen of een website publiceren onder jouw .mu domein? Dat is mogelijk met de betrouwbare hosting van Hostnet.

.MU domeinnamen: extensie van Mauritius

De .mu domeinnaam is de officiële landdomeinnaam van het Afrikaanse eiland Mauritius. .MU domeinen bestaan sinds 1995 en mogen door iedereen ter wereld worden geregistreerd. Ben je zakelijk actief in Mauritius of heb je interesse in een .mu domeinnaam? Controleer of jouw .mu domeinnaam nog voorhanden is en vraag de registratie van jouw .mu domein online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens jouw .mu domeinnaamregistratie.

.MU domein registreren

Wil je een Mauritiaanse .mu domeinnaam registreren? Er worden geen eisen gesteld aan de registratie van .mu domeinen. Met andere woorden: het is voor iedereen mogelijk om een .mu domeinnaam te registreren. Nadat je online jouw gewenste .mu domein hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Een .mu domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je voor een .mu domeinregistratie mag gebruiken, zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-).

Registreer jouw .mu domeinnaam bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mu domein nog beschikbaar is, vul je de .mu domeinnaam in onze domeinchecker in. Je krijgt gelijk te zien of het .mu domein nog vrij is en je kunt eenvoudig online aangeven dat je de .mu domeinnaam wilt registreren. Naast de registratie van jouw .mu domein, kun je bij Hostnet terecht voor gedegen hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en .mu domeinregistraties is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven, ben je hier op de juiste plek.