Registreer voordelig jouw .pf domeinnaam

www. .pf
159 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PF domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse om een .pf domein te registreren? Dan ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistratie en zorgt voor een correcte afhandeling van jouw .pf domeinregistratie. Wacht niet langer en vraag snel jouw favoriete .pf domeinnaam aan: hierboven check je eerst of de domeinnaam vrij is. Wanneer dit het geval is, registreert je jouw .pf domeinnaam direct online.

.PF: domeinnaam van Frans-Polynesië

De .pf domeinnaam is het officiële top level domein van Frans-Polynesië. Frans-Polynesië ligt in de zuidelijke Stille Oceaan en bestaat uit 6 eilandgroepen en 128 eilanden. Het betreft een Frans overzees land. Aan de registratie van een .pf domein zitten enkele regels vast. Zo is de domeinnaam alleen aan te vragen door in Frans-Polynesië geregistreerde bedrijven. Ook indien de domeinnaam overeenkomt met een in Frankrijk geregistreerd handelsmerk kun je een .pf domein registreren. Na registratie bepaal je zelf wat je met de .pf domeinnaam wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld met hosting een website online zetten onder jouw domeinnaam of een e-mailadres aanmaken onder jouw .pf domein.

Jouw .pf domein checken en registreren

Komt de .pf domeinnaam overeen met de naam van een bedrijf dat geregistreerd is in Frans-Polynesië of met een in Frans-Polynesië geldig handelsmerk? Dan voldoe je aan de voorwaarden van een .pf domeinregistratie. Check online of het door jou gewenste .pf domein vrij is ter registratie. Met 1 druk op de knop kijk je of jouw naam beschikbaar is met de .pf domeinextensie. De tekens die je kunt gebruiken, zijn de letters uit het alfabet van a tot en met z, de getallen van 0 tot en met 9 en het koppelteken (-). Wanneer wij de aangevraagde .pf domeinnaam voor jou hebben geregistreerd, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging.

Hostnet, de geschikte partij voor jouw .pf domeinregistratie

Wil je jouw handelsmerk of bedrijfsnaam vastleggen als .pf domeinnaam? Controleer en registreer jouw .pf domein direct online. Bij Hostnet ben je aan het juiste adres voor domeinregistraties. Wij registreren jouw .pf domein tegen extra voordelige tarieven. Het registreren gaat zeer gemakkelijk en snel. Na registratie beheer je jouw .pf domeinnaam eenvoudig via het online klantenportaal Mijn Hostnet. Ook voor andere domeinextensies zit je bij Hostnet goed.