Registreer voordelig jouw .pk domeinnaam

.pk
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PK domein registreren bij Hostnet

Wil je een Pakistaanse .pk domeinnaam registreren? Controleer online bij Hostnet of het gewenste .pk domein beschikbaar is en regel jouw .pk domeinregistratie meteen bij Hostnet. Wil je naast een .pk domeinnaam hosting bestellen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

.PK domein: domeinnamen uit Pakistan

Het officiële country code top level domein van Pakistan is de .pk domeinnaam. Vanaf 1992 is het .pk domein vrijgegeven voor registratie. .PK domeinnamen zijn zeer populair onder Pakistaanse bedrijven en particulieren. Maar omdat het nu voor iedereen ter wereld mogelijk is een .pk domein te registreren, leggen steeds meer bedrijven en personen van buiten Pakistan een .pk domeinnaam vast.

.PK domeinnaam checken en registreren

Doe je zaken in Pakistan? Kom je uit Pakistan? Of vind je de afkorting .pk (paardenkracht) een interessante mogelijkheid voor een goede domeinnaam? Dan moet je eerst jouw favoriete domeinnaam checken op beschikbaarheid. Een Pakistaanse .pk domeinnaam dient uit de volgende kenmerken te bestaan:

  • toegestane karakters: de letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken (-);
  • het minteken mag niet op de eerste plaats van de .pk domeinnaam worden geplaatst;
  • het minteken mag niet 2 keer achter elkaar worden gebruikt;
  • de minimale lengte van een .pk domein is 4 karakters;
  • de maximale lengte is 63 karakters.

Regel jouw .pk domeinregistratie bij Hostnet

Wil je snel over jouw Pakistaanse .pk domeinnaam beschikken? Wacht dan niet te lang en controleer of het .pk domein nog vrij is om te registreren. Omdat wij alles online voor jou regelen, ben je snel in het bezit van jouw .pk domeinnaam. Naast de registratie .pk domeinen kun je bij ons terecht voor alle andere domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Je kunt bijvoorbeeld een:

Indien je een website onder jouw Pakistaanse .pk domein wilt publiceren, raden wij je aan om eens rond te kijken op onze hostingpagina's. Door ons ruime aanbod aan webhosting, zit er zeker passende hosting voor jouw .pk domeinnaam bij. Heb je al een .pk domein in bezit? Laat dan jouw domeinnaam verhuizen naar Hostnet.