Registreer voordelig jouw .vn domeinnaam

www. .vn
99 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.VN domein registreren bij Hostnet

Wil je een domeinnaam registreren en is jouw keuze gevallen op een Vietnamees .vn domein? Dat is geen probleem, bij Hostnet regel je snel en voordelig de registratie van jouw gewenste .vn domeinnaam. Nadat je hebt gecontroleerd of het .vn domein beschikbaar is, geef je eenvoudig online de aanvraag voor jouw .vn domeinregistratie aan ons door.

.VN domeinnaam van Vietnam

De internet country code top level domeinnaam van Vietnam is het .vn domein. De Socialistische Republiek Vietnam ligt in Zuidoost-Azië en grenst aan China, de Golf van Tonkin, de Zuid-Chinese Zee, Cambodja en Laos. In 1994 kreeg Vietnam haar eigen domeinextensie, de .vn domeinnaam. Het Vietnamese .vn domein geniet de meeste bekendheid onder de Vietnamese bevolking, Vietnamese bedrijven en buitenlandse bedrijven die actief zijn in Vietnam. Controleer of jouw gewenste .vn domeinnaam nog vrij is om te registreren en vraag jouw .vn domeinregistratie binnen enkele simpele stappen aan bij Hostnet.

Vietnamese .vn domein aanvragen

Zodra je jouw gewenste .vn domeinnaam hebt gecontroleerd op beschikbaarheid vraag je het .vn domein online aan bij Hostnet. Omdat er geen restricties zijn verbonden aan een .vn domeinregistratie, is het voor iedereen mogelijk om een Vietnamese .vn domeinnaam aan te vragen. Naar aanleiding van je aanvraag sturen wij jouw gegevens door naar de uitgevende instantie van Vietnamese .vn domeinen. Zij moeten de registratie goedkeuren. Zodra dit is gebeurd, sturen wij jou een e-mail ter bevestiging. Vanaf dat moment ben jij de juridische rechthebbende van jouw .vn domeinnaam en kun je gaan bepalen wat je met jouw .vn domein wilt gaan doen.

Regel jouw .vn domeinregistratie bij Hostnet

Controleer via onze online domeinchecker of jouw gewenste .vn domeinnaam nog vrij is. Je vult in de checker jouw gewenste .vn domein in van minimaal 3 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Wil je naast de registratie van jouw .vn domeinnaam een aanvullende dienst bestellen? Hostnet heeft een uitgebreid aanbod van verschillende hostingdiensten in het assortiment. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van e-mail onder jouw .vn domeinnaam? Bekijk dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Als je naast het gebruik van e-mail ook een website onder jouw .vn domein wilt plaatsen, lees je de mogelijkheden op onze webhostingpagina.