Nieuws Nieuw bij Hostnet: PHP 8-ondersteuning

Nieuws

Nieuw bij Hostnet: PHP 8-ondersteuning

Geplaatst op: 11-05-2021

Goed nieuws voor onze hostingklanten: vanaf deze week beschikt jouw dienst over PHP 8-ondersteuning. Dit betekent dat je de nieuwste versie van PHP kunt gebruiken op jouw website of applicatie.

Wat is PHP 8?

PHP 8 is de nieuwste versie van de programmeertaal PHP. In versie 8 zijn bestaande functies verbeterd en nieuwe functies toegevoegd. Zo bouw jij als ontwikkelaar nog makkelijker aan je site. Meer informatie over deze update kun je lezen op de website van PHP.

Wat betekent dit voor jou?

Je hoeft op dit moment niets te doen; de oudere versies van PHP zijn nog gewoon beschikbaar. Ook zijn er nog geen cms'en waarbij PHP 8 verplicht is. Wil je al overstappen naar PHP 8? Dat kan eenvoudig via Mijn Hostnet. Bekijk voor instructies onze handleiding PHP-versie aanpassen.

Goed om te weten

PHP 8 wordt vanaf vandaag, dinsdag 11 mei, uitgerold op ons hostingplatform. Dit betekent dat PHP 8 deze week beschikbaar komt voor klanten met shared webhosting, cms-hosting (bijvoorbeeld WordPress) of Managed Hosting. Is dat voor jou nog niet het geval? Dan vragen we nog even om je geduld. Binnen enkele dagen is PHP 8 ook voor jou beschikbaar.

Heb je vragen?

Neem contact op met onze Klantenservice. We helpen je graag verder!

Meer nieuws van Hostnet

Pas op: Phishingmail met verzoek tot support

Er gaat een phishingmail rond uit naam van Hostnet over een 'verzoek aan Hostnet Support'. Dit bericht is onjuist. Lees meer.

Nieuw: Let’s Encrypt Wildcard

Voortaan levert Hostnet gratis Let’s Encrypt Wildcard bij webhosting en WordPress. Dit betekent dat je jouw hoofddomein én subdomeinen gratis kunt beveiligen met SSL.

Belangrijk: Phishingmail over Webmail in omloop

Er gaat een phishingmail rond uit naam van Hostnet over de vernieuwde Webmail. Lees verder.

Belangrijk: Nieuwe phishingmail over betalingsincident in omloop

Helaas is er een phishingmail over een betalingsincident in omloop. Klik niet op de links en verwijder de mail direct. Bekijk ons nieuwsbericht voor meer informatie.