Partners van Hostnet

Onze partners

Hostnet doet er alles aan om jou de beste dienstverlening te bieden. Zo steekt Hostnet veel tijd in het zorgvuldig selecteren van hoogwaardige en betrouwbare partners. Het is belangrijk dat partners achter elkaars producten staan en elkaars visie ondersteunen. Hostnet hecht dan ook veel waarde aan het opbouwen van langdurige, vruchtbare relaties met partners. Doordat Hostnet en zijn partners hun krachten bundelen, kunnen wij jou de beste totaaloplossing bieden.

Hostnet helpt mkb-ondernemers het maximale te halen uit de mogelijkheden die de Microsoft-technologie vandaag en morgen biedt.

Microsoft

Microsoft is een van de bekendste softwarebedrijven ter wereld. Het bedrijf groeit sterk in clouddiensten, waaronder Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Via het Microsoft CSP-programma kunnen directe en indirecte partners deze clouddiensten aanbieden aan hun klanten. Hostnet is een van de directe partners van Microsoft. Dit betekent dat je bij ons Microsoft-diensten kunt afnemen zonder tussenkomst van andere partijen.

Met Microsoft Office 365 kun je efficiënt samenwerken - of je nu thuis of op kantoor bent. In de cloud open je wanneer je maar wilt jouw bestanden, e-mail en agenda. Bestel je Office 365 bij Hostnet, dan kun je rekenen op de beste (Nederlandstalige) support.

Hostnet is de allereerste hostingprovider die een Nederlandstalige versie van de CM4all-technologie aanbiedt.

CM-AG

CM-AG is de toonaangevende, succesvolle leverancier van CM4all Sites: een zeer gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor het bouwen van websites, die beschikbaar is in meer dan 20 talen. De organisatie heeft meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd. Hostnet is de eerste hostingprovider in Nederland die een Nederlandstalige versie van de CM4all-technologie aanbiedt, onder de naam “Website Maker”.

Met Website Maker van Hostnet bouw je in een handomdraai een professionele website. Je profiteert onder andere van branchegerichte templates, een groot aanbod van widgets en de handige What You See Is What You Get (WYSIWYG)-editor. Ervaar zelf het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van Website Maker.

Alle mailboxen van Hostnet zijn standaard voorzien van het geavanceerde spamfilter van SpamExperts.

SpamExperts

SpamExperts is de toonaangevende leverancier en marktleider op het gebied van e-mailbeveiliging in Nederland. Iedereen die met e-mail werkt, weet hoe vervelend spam kan zijn. Daarom is Hostnet samen met SpamExperts de strijd aangegaan tegen spam.

Alle mailboxen van Hostnet zijn voorzien van het geavanceerde spamfilter en de betrouwbare virusscanner van SpamExperts. SpamExperts filtert gemiddeld 99,98% van alle spam succesvol. De kans dat een gewenste e-mail onverhoopt als spam wordt gemarkeerd, is slechts 0,0001%.

Hostnet en IIS bieden je de beste dienstverlening voor .nu domeinnamen.

IIS

Het uitgifteproces van de .nu domeinnaam wordt beheerd door IIS. Je kunt een dergelijke domeinnaam registreren via een registrar van IIS. Hostnet is één van die registrars.

Hostnet handelt de registratie, verhuizing of overdracht van je .nu domein snel en vakkundig af. Wij onderhouden het contact met IIS en nemen de administratieve afhandeling voor je uit handen. In samenwerking met IIS biedt Hostnet je de beste dienstverlening voor je .nu domeinnaam.

Meer dan 3 miljoen mensen wereldwijd maken al gebruik van het hoogwaardige materiaal van Fotolia.

Fotolia

Fotolia is opgericht in New York in 2005 en bied je een beeldbank van meer dan 19 miljoen afbeeldingen, illustraties en video's tegen scherpe prijzen. Het materiaal dat je downloadt via Fotolia is volledig rechtenvrij, zodat je het materiaal onbeperkt kunt gebruiken. Niet voor niets maken inmiddels meer dan 3 miljoen mensen wereldwijd gebruik van het hoogwaardige materiaal van Fotolia.

Heb je professioneel beeldmateriaal nodig voor bijvoorbeeld je website? Dan vind je het bij Fotolia!

Hostnet is door EURid aangewezen als officieel registrar van .eu domeinnamen.

EURid

EURid staat voor European Registry of Internet Domain Names. EURid is de instantie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van Europese .eu domeinnamen. Dankzij een .eu domeinregistratie geef je je website een internationale uitstraling.

Wanneer je een .eu domeinnaam wilt registreren, kan dat niet rechtstreeks via EURid. Registreren is alleen mogelijk via een registrar. Hostnet is door EURid aangewezen als officieel registrar van .eu domeinnamen. Hostnet onderhoudt het contact met EURid en registreert je .eu domein snel en correct voor je.

DNS.be heeft Hostnet gemachtigd om .be domeinnamen voor jou te registreren.

DNS.be

Sinds 2000 heeft de Belgische Vereniging voor Internetdomeinregistratie, in de volksmond DNS.be genoemd, de verantwoordelijkheid voor de uitgifte van .be domeinnamen. De missie van DNS.be is het registreren van .be domeinnamen, het toegankelijker maken van het internet en het aanmoedigen van het gebruik ervan.

U kunt een domeinnaam enkel aanvragen via één van de registrars van DNS.be. DNS.be heeft Hostnet benoemd als registrar en daarmee gemachtigd om .be domeinnamen voor jou te registreren. Dankzij de samenwerking tussen DNS.be en Hostnet verloopt je .be domeinregistratie gemakkelijk en snel.

Hostnet en SIDN leveren samen een belangrijke bijdrage aan het grote aantal .nl domeinregistraties.

SIDN

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) is sinds 1996 de uitgevende instantie, ook wel registry genoemd, van Nederlandse .nl domeinnamen. Hostnet is voor jou een betrouwbare tussenpersoon, ofwel registrar, van SIDN en bied je hoogwaardige dienstverlening op het gebied van je .nl domeinnaam.

Dankzij de vruchtbare samenwerking tussen SIDN en Hostnet, kan Hostnet zorgen voor een snelle en correcte .nl domeinregistratie. Wist je dat Hostnet van alle SIDN registrars sinds 2009 de meeste nieuwe .nl domeinnaam registraties voor haar rekening neemt? Hostnet en SIDN leveren samen een belangrijke bijdrage aan de hoeveelheid .nl domeinregistraties.

In samenwerking met OpenSRS biedt Hostnet je een snelle, correcte afhandeling van je domeinregistratie.

OpenSRS-Tucows

OpenSRS bestaat sinds 1999 en is onderdeel van Tucows. OpenSRS is een betrouwbare partner op het gebied van onder andere domeinregistratie en SSL-certificaten. Niet voor niets maken 11.000 organisaties wereldwijd gebruik van het krachtige OpenSRS-platform.

Hostnet is sinds 2000 reseller van OpenSRS. Door samen te werken met OpenSRS kan Hostnet je de beste kwaliteit bieden op het gebied van domeinen en voor een snelle, correcte afhandeling van je domeinregistratie zorgen.

De gehele serverinfrastructuur van Hostnet is gebaseerd op oplossingen van Dell.

Dell

Al sinds 1984 levert Dell technologische oplossingen aan landen, gemeenschappen, klanten en individuele personen. Technologische oplossingen die helpen om doelen te bereiken en dromen te verwezenlijken. De gehele serverinfrastructuur van Hostnet is gebaseerd op oplossingen van het A-merk Dell. Door de opzet van onze infrastructuur en goede samenwerking met Dell bieden wij jou een betrouwbare infrastructuur voor al je bedrijfskritische applicaties en diensten.

Open-Xchange is uitermate geschikt om online samen te werken.

Open-Xchange

Open-Xchange biedt een gebruiksvriendelijke, complete oplossing voor e-mail. Niet voor niets heeft Open-Xchange al diverse internationale awards in de wacht gesleept. De software is uitermate geschikt voor online samenwerking. Al onze e-mailaccounts beschikken over de software van Open-Xchange. 

Klantwaardering

Op basis van 864 stemmen
Beoordeel ons ook
Twitter avatar
Nieuwe tweets worden geladen...