Grizzly New Marketing: “Met managed hosting kunnen we ons richten op websiteontwikkeling”

Daniël van de Kuinder
leestijd
Grizzly New Marketing: “Met managed hosting kunnen we ons richten op websiteontwikkeling”

Grizzly New Marketing is een online marketingbureau dat voor honderden klanten websites beheert. Een standaard hostingpakket voldeed niet meer aan de wensen en behoeften van het bureau. Daarom besloot zij de expertise van Hostnet in te schakelen. Ontdek wat Hostnet met managed hosting, onderdeel van Managed Services, voor Grizzly New Marketing kon betekenen.

De situatie

Grizzly New Marketing is een online marketingbureau in Breda dat gespecialiseerd is in zoekmachinepositionering. Sinds 2001 zorgen de medewerkers ervoor dat websites optimaal vindbaar worden én blijven in Google, maar ook in andere belangrijke nationale en internationale zoekmachines. Naast zoekmachineoptimalisatie houdt Grizzly New Marketing zich sinds enkele jaren bezig met het ontwikkelen van websites. Inmiddels beheert het bureau de websites van honderden klanten.

Om een website online te houden, is er natuurlijk een hostingpakket nodig. Een standaard hostingpakket voldeed al snel niet meer aan de wensen en behoeften van Grizzly New Marketing. Het bureau beheert immers een groot aantal websites. Kortom, zij had een hostingoplossing op maat nodig.

Geniet van de beste performance voor jouw webapplicatie(s). Je hebt geen omkijken naar het serverbeheer.

De uitdaging

Bas van Dijk, SEO developer en teamleider bij Grizzly New Marketing, legt uit: “Door de grote hoeveelheid klanten moest er een hostingoplossing komen waarmee wij eenvoudig alle websites van onze klanten kunnen beheren. Ook vonden wij het belangrijk weinig tijd kwijt te zijn aan het onderhouden en het updaten van de servers. Bovendien wilden we er honderd procent zeker van zijn dat de servers waar de websites van onze klanten op staan, veilig en betrouwbaar zijn. Na uitvoerig overleg waren wij ervan overtuigd dat Hostnet ons die zekerheid kon bieden.”

De oplossing

De medewerkers van Grizzly New Marketing zijn goed in het realiseren van websites, het opzetten van online marketingcampagnes en het continue beheer van deze websites en campages. Daar willen zij dan ook fulltime mee bezig zijn. Van Dijk zegt hierover: “Het onderhouden van een server behoort niet tot onze specialismen. Daarom hebben wij gekozen voor managed hosting, waarbij een erkende expert als Hostnet dit voor ons regelt. Bij Hostnet staat een persoonlijke accountmanager voor ons klaar, bij wie we met vragen of problemen terecht kunnen.”

Van Dijk vervolgt: “Wij vonden het lastig te bepalen hoe we onze servers bij Hostnet wilden inrichten. Geen website is hetzelfde, dus moet met alles rekening worden gehouden. Hostnet heeft ons op dat vlak uitstekend geholpen.”

Het resultaat

Van Dijk vertelt: “Begin 2016 zijn wij gestart met managed hosting van Hostnet. Inmiddels staan er honderden websites live, verspreid over verschillende servers. Managed hosting van Hostnet voldoet aan al onze verwachtingen. Wij kunnen altijd rekenen op support wanneer we dat nodig hebben. Bovendien zorgt Hostnet ervoor dat de servers up-to-date zijn en beveiligd worden tegen hackers.”

Dankzij managed hosting, onderdeel van Managed Services, kan Grizzly New Marketing zich focussen op haar eigen business. Dit ervaren de medewerkers als een groot voordeel: “Met managed hosting kunnen wij ons volledig richten op het ontwikkelen van websites. Wij hoeven ons zelden bezig te houden met randzaken. Als er problemen zijn, dan melden wij dit. Doorgaans heeft Hostnet het probleem snel opgelost”, aldus
Van Dijk.

Concluderend zegt Van Dijk het meest tevreden te zijn over de uptime van de servers en de service die Hostnet biedt. Hij licht toe: “Wij hebben bij Hostnet nog nooit te maken gehad met downtime van een website. En als we Hostnet bellen, krijgen we altijd iemand aan de telefoon en staan we praktisch nooit in de wacht. Daarnaast sturen de medewerkers van Hostnet ons nooit van het kastje naar de muur. Wij worden altijd direct geholpen.”

Samenvatting

In het kort: de ervaringen van Grizzly New Marketing met Managed Services.

 • Grizzly New Marketing is een online marketingbureau in Breda dat gespecialiseerd is in zoekmachinepositionering. Naast zoekmachineoptimalisatie ontwikkelen de medewerkers van Grizzly New Marketing sinds enkele jaren ook websites. Door het grote aantal websites had het bureau behoefte aan een hostingpakket op maat.
 • Managed hosting biedt Grizzly New Marketing volledige ontzorging, doordat Hostnet de hosting voor het bureau op zich neemt. Honderden websites staan inmiddels live, verspreid over verschillende servers.
 • De medewerkers van Grizzly New Marketing kunnen zich focussen op de corebusiness van het bureau. Hostnet zorgt ervoor dat de benodigde servers up-to-date zijn en beschermd worden tegen hackers.
 • Van Dijk beveelt Hostnet dan ook zeker aan bij anderen: “Voor (fullservice-)internetbureaus en online marketingbureaus is Hostnet een uitstekende hostingprovider. Op basis van je wensen en behoeften wordt er een Managed VPS klaargezet met de gewenste instellingen.”
Product
v.a. 55 , p/m

Managed Hosting

Geniet van de beste performance voor jouw webapplicatie(s). Betrouwbaar. Stabiel. Flexibel.

 • Persoonlijke accountmanager en technici
 • Solide en razendsnelle server
 • Geen omkijken naar het serverbeheer
 • Afgestemd op jouw wensen en ambities
 • Uitgebreide features en technieken
 • 24/7 monitoring
Delen
Daniël van de Kuinder

Daniël van de Kuinder is Productmanager bij Hostnet. Als Productmanager houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en kwaliteitsborging van verschillende hostingproducten. Dit zijn ondere andere webhosting en Website Maker. Daarnaast richt hij zich op producten die het online werken eenvoudiger maken, zoals Microsoft Office 365.

Reacties
Reageer

Praat mee over dit onderwerp

 • Laat hier jouw reactie achter.
 • Vul jouw naam in.
 • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.

Hostnet