Registreer voordelig jouw .cn domeinnaam

.cn
28 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CN domein registreren bij Hostnet

Heb je een bedrijf in China en wil je een Chinese .cn domeinnaam registreren? De registratie van jouw .cn domein regel je natuurlijk bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid helpen we jou met je .cn domeinregistratie.

.CN domein: domeinextensie China

Wil je een Chinese .cn domeinnaam kopen? De uitgevende instantie van .cn domeinen, CNNIC, heeft een aantal voorwaarden gesteld aan .cn domeinregistraties. Eerst werden aanvragen voor .cn domeinnamen alleen geaccepteerd voor multinationale bedrijven die een vestiging in China hebben, maar de eisen zijn versoepeld. Ook Nederlandse bedrijven en particulieren kunnen inmiddels een .cn domeinnaam aanvragen. Controleer wel eerst of jouw gewenste .cn domein nog beschikbaar is.

Voorwaarden voor .cn domeinnamen

Om een Chinese .cn domeinnaam te registreren, is het nodig om extra informatie te overhandigen. Ben je een particuliere aanvrager? Dan hebben wij een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs nodig. Ben je een zakelijke aanvrager? Om jouw Chinese domeinnaam te registreren, hebben wij het KVK-uittreksel van je bedrijf nodig. Verder zijn er geen beperkingen voor een .cn domeinregistratie; iedereen ter wereld kan een .cn domein registreren. 

Chinese .cn domeinnaam registreren bij Hostnet

Een Chinese .cn domeinnaam bestaat uit maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken. Via onze domeinchecker kun je jouw gewenste .cn domeinnaam checken op beschikbaarheid. Het is naast Chinese .cn domeinnamen ook mogelijk om andere domeinen bij Hostnet aan te vragen. Ons aanbod omvat alle domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Zo kun je binnen enkele stappen een:

Bekijk op de pagina 'Prijzen domeinnamen' een overzicht van alle extensies. Wil je een of meerdere domeinnamen verhuizen? Ook dan kun je bij Hostnet terecht. Ben je naast jouw .cn domeinregistratie op zoek naar passende hosting voor je .cn website? Kijk dan verder rond op onze website, want ook voor betrouwbare hosting ben je bij Hostnet aan het juiste adres.