Registreer voordelig jouw .co.ke domeinnaam

.co.ke
139 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.KE domein registreren bij Hostnet

Bent u op zoek naar een betrouwbare provider waar u snel en adequaat uw Keniaanse .co.ke domeinnaam kunt registreren? Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistratie en regelt de aanvraag van uw .co.ke domein gemakkelijk online. Wilt u naast een .co.ke domeinnaam een website publiceren? Ook voor webhosting bent u bij Hostnet aan het goede adres.

.CO.KE domein: commerciële domeinextensie van Kenia

De .co.ke domeinnaam is het second level domein van Kenia. De Republiek Kenia ligt in Oost-Afrika en grenst aan Ethiopië, Somalië, de Indische Oceaan, Tanzania, het Victoriameer, Oeganda en Zuid-Soedan. Voor alle bedrijven in Kenia en alle bedrijven die zaken doen in Kenia is de .co.ke domeinnaam geïntroduceerd. Doet u zaken in Kenia? Of heeft u om een andere reden interesse in het .co.ke domein? Aan de registratie van een .co.ke domeinnaam zijn geen regels verbonden, met andere woorden: het is voor iedereen mogelijk om een .co.ke domeinnaam te kopen.

Online uw .co.ke domeinnaam registreren

Keniaanse .co.ke domeinnamen worden steeds populairder. Bent u zakelijk actief in Kenia of heeft u een goed idee voor een .co.ke domein? Voer dan als eerst een domeincheck uit om te zien of uw gewenste .co.ke domeinnaam beschikbaar is. Vervolgens doorloopt u de online stappen, om als laatste de aanvraag van uw .co.ke domeinnaam definitief te bevestigen. Naar aanleiding van uw aanvraag stuurt Hostnet uw gegevens door naar de uitgevende instantie van .co.ke domeinnamen, zodat de aangevraagde .co.ke domeinnaam op uw naam wordt geregistreerd. Zodra uw .co.ke domein is geregistreerd, ontvangt u per e-mail een bevestiging en bent u officieel houder van uw .co.ke domeinnaam.

Regel uw .co.ke domeinregistratie bij Hostnet

Heeft u al gecontroleerd of uw gewenste Keniaanse .co.ke domeinnaam nog vrij is? Als u uw naam invult, dient u er rekening mee te houden dat .co.ke domeinen uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mogen bestaan. De tekens die u voor uw .co.ke domeinnaam kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Voldoet uw gewenste .co.ke domein aan deze eisen? Vul uw naam in, Check of de naam nog vrij is en registreer deze eenvoudig online bij Hostnet. Wilt u naast uw .co.ke domeinnaam andere domeinnamen registreren? Hier vindt u een overzicht van alle domeinextensies die u via Hostnet kunt registreren. U kunt onder andere een:

Heeft u al een domein en wilt u al uw domeinnamen op 1 plek regelen? Laat dan uw domeinnamen verhuizen door Hostnet.