Registreer voordelig jouw .hm domeinnaam

.hm
59 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.HM domein registreren bij Hostnet

Wil je een .hm domeinnaam afkomstig van de Heard en McDonaldeilanden registreren? Controleer dan snel online via een domeincheck of het gewenste .hm domein nog beschikbaar en dus nog kan worden vastgelegd. Vraag vervolgens de .hm domeinnaam vandaag nog bij ons aan. Wij regelen jouw .hm domeinregistratie snel en adequaat. Daarnaast bestel je bij Hostnet betrouwbare hosting voor jouw .hm e-mailadres en website.

.HM domein: tld van Heardeiland en McDonaldeilanden

De .hm domeinnaam is het country code top level domein van Heardeiland en McDonaldeilanden. Deze onbewoonde eilandengroep ligt in het zuiden van de Indische Oceaan ter hoogte van Vuurland. De Heard en McDonaldeilanden staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege de subantarctische vulkanische activiteiten die op de eilanden aanwezig zijn. Vanaf 1997 hebben de eilanden de beschikking over hun eigen domein: de .hm domeinnaam. Een .hm domeinnaam is vrij registreerbaar, dit betekent dat gebruikers over de hele wereld een of meerdere .hm domeinnamen kunnen kopen. Heb je interesse? Dan is het verstandig om eerst jouw gewenste domeinnaam te checken op beschikbaarheid.

.HM domeinnaam registreren

Het is voor iedereen ter wereld mogelijk een .hm domeinnaam uit Heardeiland en McDonaldeilanden te registreren. Omdat er nog niet zo veel .hm domeinen zijn vastgelegd, zijn er nog vele goede .hm domeinnamen beschikbaar. Heb je interesse in een .hm domein en wil je zo snel mogelijk over jouw .hm domeinnaam beschikken? Regel jouw .hm domeinregistratie dan bij Hostnet. Vul jouw gewenste .hm domeinnaam in in onze domeinchecker. Zo controleer je of de door jou gewenste naam nog vrij is. Is dit het geval? Maak jouw .hm domeinregistratie vervolgens eenvoudig online compleet bij Hostnet. Een .hm domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hierbij mag gebruiken zijn de cijfers 0 - 9, alle letters van het alfabet en het minteken (-).

.HM domeinregistratie bij Hostnet

Hostnet zag het levenslicht in 1999 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met de registratie van alle domeinextensies die wereldwijd kunnen worden geregistreerd. Zo kun je onder meer een:

Ook voor de registratie van jouw .hm domeinnaam uit Heard en McDonaldeilanden is Hostnet jouw partner. Zodra het .hm domein op jouw naam is geregistreerd, ben jij de houder van de naam en bepaal je zelf wat je met jouw .hm domein wilt doen. Zo is het onder andere mogelijk om gebruik te maken van alle e-mailfuntionaliteiten onder jouw .hm domeinnaam, hosting aan te vragen voor jouw .hm website of een eigen virtuele server te bestellen. Heb je al een domein? Laat je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je beide domeinen eenvoudig op 1 plek.