Registreer voordelig jouw .je domeinnaam

.je
89 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.JE domein registreren bij Hostnet

Heb je goede ideeën voor een domeinnaam met als achtervoegsel .je? Met .je domeinnamen kun je alle kanten op. Regel jouw .je domein via Hostnet en wij zorgen voor een goede en snelle afwikkeling van jouw .je domeinregistratie.

.JE domein: TLD van Jersey

Jersey is een eiland dat is gelegen op 22 kilometer van de Franse kust van Normandië. Sinds 1996 heeft Jersey haar eigen county code top level domein: het .je domein. Buiten dat .je domeinnamen worden geregistreerd door de bevolking van Jersey en bedrijven die connecties hebben met Jersey, kan de .je domeinnaam ook worden gebruikt als creatieve domeinnaam. Het Nederlandse woord 'je' is een een goed woord waarmee interessante combinaties voor een .je domeinnaam mogelijk zijn.

.JE domeinnamen registreren

Heb je een goed idee voor een .je domeinnaam? Check dan snel via een online domeincheck of het gewenste .je domein beschikbaar is voor registratie. Geeft onze online checker aan dat de ingevulde .je domeinnaam nog vrij is om te registreren? Doorloop online de stappen om jouw .je domeinnaam te kopen. Het is voor iedereen mogelijk om de .je domeinnaam uit Jersey te registreren. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat een .je domein uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens moet worden opgebouwd. Toegestaan zijn: letters (a-z), cijfers (0-9) en het minteken (-). Een .je domeinnaam mag daarnaast niet beginnen of eindigen met het minteken.

Jouw .je domeinregistratie en hosting bestel je bij Hostnet

Er zijn nog volop goede en interessante .je domeinnamen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met het controleren en registreren van jouw .je domein. Naast het creatieve gebruik van het .je domein biedt Hostnet nog veel meer andere domeinextensies aan die op meerdere manieren kunnen worden gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een .me domeinnaam? Of een .dj, .tv of .fm domein? Doe je zaken in Nederland, Duitsland of over de hele wereld? Dan kun je ook een:

Bij Hostnet regel je het allemaal eenvoudig online. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website. Maar ook als je een of meerdere domeinnamen wilt verhuizen, zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.