Registreer voordelig jouw .pl domeinnaam

.pl
33 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PL domein registreren bij Hostnet

Het Poolse .pl domein wordt steeds populairder, wacht dus niet te lang met het registreren van jouw .pl domeinnaam. Controleer online bij Hostnet of het Poolse .pl domein dat je wilt vastleggen nog beschikbaar is en regel je .pl domeinregistratie vandaag nog.

PL domeinnaam: de domeinextensie van Polen

Het officiële top level domein van Polen is de .pl domeinextensie, die bestaat sinds 1990. In eerste instantie werden Poolse .pl domeinnamen met name geregistreerd door bedrijven en inwoners van Polen. De laatste jaren zien we echter een andere ontwikkeling omtrent het .pl domein. Steeds meer organisaties, bedrijven en personen van buiten Polen leggen een .pl domeinnaam vast.

Poolse .pl domeinnamen in trek

Het Poolse .pl domein is steeds meer in trek. Dat is duidelijk te zien in het onderzoek dat Hostnet heeft uitgevoerd over het jaar 2010. Hierin is gekeken naar de groei van top level domeinen van 25 Europese landen. Poolse .pl domeinnamen laten naast .me en .lu domeinen de grootste relatieve groei zien in 2010. Het aantal domeinnamen eindigend op .pl steeg met meer dan 22%. Op 4 januari 2011 bereikte het Poolse .pl domein een mijlpaal, de grens van 2 miljoen .pl domeinregistraties werd gepasseerd.

.PL domein checken en registreren

Poolse .pl domeinen zijn erg in trek. Wil jij ook een Poolse domeinnaam kopen? Wacht dan niet te lang. Controleer online via een domeincheck of jouw gewenste Poolse .pl domein beschikbaar is en vraag de naam gelijk aan. Zodra het .pl domein succesvol op jouw naam is geregistreerd, ontvang je per e-mail een bevestiging. Een Poolse .pl domeinnaam kan bestaan uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. Toegestane tekens zijn de letters a-z, de cijfers 0-9 en het koppelteken (-). Een .pl domein mag echter niet beginnen of eindigen met het koppelteken. Verder is het voor iedereen mogelijk om een Poolse .pl domeinnaam te registreren. Je hoeft geen speciale registratieformulieren in te vullen of extra gegevens op te geven. Jouw .pl domeinregistratie regel je snel en eenvoudig online via Hostnet.

Laat Hostnet jouw .pl domeinregistratie regelen

Wil je snel over je Poolse .pl domeinnaam beschikken? Wacht dan niet te lang en controleer of jouw .pl domein nog vrij is om te registreren. Omdat alles online voor je wordt geregeld, hoef je niet te lang te wachten totdat je in het bezit bent van je .pl domeinnaam. Naast .pl domeinen kun je bij Hostnet terecht voor vrijwel alle andere domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Je kunt bijvoorbeeld een:

Wil je een website onder je Poolse .pl domein publiceren? Dan raden wij je aan om eens rond te klikken op onze webhosting-pagina's. Door ons ruime aanbod van hostingoplossingen, zit er zeker geschikte hosting voor jouw .pl domeinnaam bij. Heb je al een .pl domein op jouw naam staan? Laat dan je domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Zo beheer je jouw diensten op 1 plek.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.