Registreer voordelig jouw .sr domeinnaam

.sr
140 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SR domein registreren bij Hostnet

Surinaamse .sr domeinen controleer en registreer je bij Hostnet. Wij zijn de specialist in domeinregistraties en regelen de registratie van jouw .sr domeinnaam snel en adequaat voor je. Ook voor betrouwbare hosting is Hostnet jouw partner.

.SR top level domein van Suriname

Het officiële top level domein van Suriname is de .sr domeinnaam. Alhoewel het .sr domein al sinds 1991 bestaat, is het pas de laatste jaren een populaire domeinextensie geworden. In 2009 zijn de voorwaarden om een Surinaamse .sr domeinnaam te registreren, versoepeld. Voor die tijd waren andere domeinen zoals .com domeinnamen veel gewilder in Suriname.

.SR: Suriname en Senior

Sinds het voor iedereen makkelijker is geworden om een Surinaamse .sr domeinnaam te kopen, is er een groei te zien in het aantal .sr domeinregistraties. Inwoners en bedrijven in Suriname, maar ook bedrijven die zakelijk actief zijn in Suriname zien het belang in van een .sr domeinregistratie. Maar daarnaast heeft het .sr domein nog een andere betekenis: senior. Steeds meer websites die zijn gericht op senioren gebruiken een .sr domeinnaam.

.SR domeinnaam registreren

Ben je Surinaams of zakelijk actief in Suriname? Of ben je van plan een website voor senioren op te zetten? Denk dan eens na over een .sr domeinnaam. .SR domeinen worden steeds populairder en bekender bij een groter publiek. Controleer via een domeincheck of het gewenste .sr domein nog vrij is om te registreren en vraag jouw .sr domeinnaam online bij Hostnet aan. Een .sr domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters: letters, getallen en een streepje (?) zijn toegestaan.

Surinaamse .sr domeinregistratie bij Hostnet

Controleer snel online bij Hostnet of de door jou gewenste .sr domeinnaam nog kan worden geregistreerd. Wie het eerst komt, het eerst maalt, dus hoe sneller je erbij bent, hoe meer kans je hebt dat het .sr domein ook daadwerkelijk aan jou wordt toegewezen. Naast het registreren van .sr domeinnamen kun je bij ons terecht voor webhosting en VPS'en.

Meer domeinnamen registreren

Heb je naast een .sr domein interesse in andere domeinextensies? Dan ben je bij Hostnet aan het juiste adres! Zo kun je onder andere een:

Maar denk ook aan .info, .eu, .shop en vele anderen. Heb je al een .sr domein en wil je jouw domeinnaam verhuizen naar een betrouwbare provider? Hostnet helpt je.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.