Registreer voordelig jouw .al domeinnaam

www. .al
89 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AL domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in het Albanese .al domein en wil je dit zo snel mogelijk op jouw naam registreren? Controleer online of je gewenste .al domeinnaam nog vrij is en registreer jouw .al domein bij een van de grootste providers van Nederland, Hostnet. Naast domeinregistraties zijn wij je partner voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites.

.AL: domein van Albanië

De Republiek Albanië of zoals wij het noemen Albanië, is een land in het westen van het Balkanschiereiland. De officiële country code top level domeinnaam van Albanië is het .al domein. Het is sinds 2013 voor iedereen mogelijk om een .al domeinnaam te registreren. Indien je een .al domein wilt registreren, dan is het niet nodig om in het bezit te zijn van een in Albanië gevestigd bedrijf of een contactpersoon met een Albanees adres.

.AL domeinnaam registreren

Doet jouw bedrijf zaken in Albanië of wil je een Albanese website publiceren? Een .al domeinnaam mag dan zeker niet ontbreken. Ook voor andere doeleinden is een .al domeinnaam geschikt. Controleer online of de gewenste Albanese .al domeinnaam beschikbaar is en geef de bestelling voor jouw .al domeinnaamregistratie aan ons door. Naar aanleiding van je aanvraag, sturen wij je een e-mail met daarin meer informatie over de .al domeinnaam.

Registreer jouw .al domein bij Hostnet

Zodra wij alle juiste gegevens hebben, regelen wij dat je .al domeinnaam op jouw naam wordt geregistreerd. Een .al domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de nummers 0-9 en het minteken (-). Heb je trouwens al bedacht wat je met jouw .al domein wilt doen? Voor alle soorten websites hebben wij geschikte hosting in huis. Zoals webhosting voor je website waarop je WordPress, PrestaShop en Joomla! kunt installeren. Maar ook voor je eigen VPS, Managed Services en voor het registreren van andere domeinnamen naast jouw .al domeinnaam, is Hostnet de juiste keuze. Benieuwd naar de andere domeinnaamextensies? Bekijk dan het overzicht op onze pagina 'Prijzen domeinnamen'.