Registreer voordelig jouw .re domeinnaam

www. .re
25 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.RE domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar het juiste webhostingbedrijf voor de registratie van jouw .re domein? Hostnet bestaat sinds 1999 en is de specialist op het gebied van domeinnaamregistraties, webhosting en Managed Services. Ook voor de registratie van jouw .re domeinnaam uit Réunion ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

.RE domeinnaam: domeinextensie van Réunion

Het .re domein is het officiële country code top level domein van Réunion. La Réunion is een Frans overzees departement dat is gelegen ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius. De .re domeinnaam bestaat sinds 1997 en staat onder beheer van AFNIC, die ook de .fr domeinnaam onder haar hoede heeft. Alle personen en bedrijven die zijn gevestigd in Réunion maken aanspraak op een .re domeinregistratie. Heb je interesse in een .re domeinnaam? Check dan snel of het gewenste .re domein beschikbaar is.

.RE domein registreren via Hostnet

Registreer jouw .re domein simpel en rap bij Hostnet. Na controle of de gewenste .re domeinnaam nog vrij is, geef je online aan dat je het gekozen .re domein wilt registreren. Nadat wij jouw .re aanvraag hebben ontvangen, wordt jouw .re domein zo snel mogelijk geregistreerd. Een .re domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens (het minteken (-), de letters van het alfabet en de cijfers van 0-9 ).

.RE domeinnaam en webhosting

De bevestiging van jouw .re domeinregistratie ontvang je van ons per e-mail. Je bent dan juridisch rechthebbende van jouw .re domeinnaam en kunt gaan bepalen wat je met de naam gaat doen. Hostnet heeft verschillende diensten in het assortiment die bij jouw .re domeinnaam aansluiten. Met een e-mailpakket is het mogelijk om te e-mail te verzenden en ontvangen onder jouw .re domein. Wil je naast het gebruik van e-mail een website onder jouw .re domeinnaam plaatsen? Kijk dan eens bij onze hostingmogelijkheden: hosting voor jouw website, Virtual Private Servers (VPS) en Managed Services. Controleer eerst of het gewenste .re domein nog vrij is en ga daarna meteen aan de slag met jouw .re domeinnaam.