Nieuws Prijswijzigingen van enkele diensten

Nieuws

Prijswijzigingen van enkele diensten

Geplaatst op: 07-08-2023

Aankomende periode wijzigen de prijzen van enkele diensten. In dit bericht lees je om welke diensten het gaat en wanneer de wijzigingen ingaan. 

Om welke diensten gaat het?

  • Domeinnamen, waaronder .nl, .com, .be. .online, .store, .nu, .info en .shop
  • Shared hostingdiensten, zoals webhosting en e-mail
  • Microsoft 365 Business Basic, Business Standard en Microsoft 365-apps

Waarom wijzigen de prijzen?

Ook wij hebben afgelopen periode te maken gehad met de aanhoudende inflatie. Onder andere de inkoopprijzen van domeinnamen, hardware en software zijn gestegen. Om rekening te houden met deze gestegen kosten, en om onze diensten en service constant te verbeteren, verhogen wij onze prijzen.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zijn druk bezig met het verder verbeteren van onze dienstverlening. Zo zijn onlangs alle shared pakketten overgezet naar ons nieuwe platform. Dit platform beschikt over nog betere hardware, waardoor onze hosting sneller en stabieler is.

Wanneer gaan de nieuwe prijzen in?

De prijzen worden direct toegepast op nieuwe bestellingen. Je vindt de huidige prijzen op de website. Wordt je dienst binnenkort verlengd? Dan krijg je 2 maanden van tevoren bericht met de nieuwe prijs. 

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer nieuws van Hostnet

Nieuwe Website Builder-functies

Website Builder heeft nieuwe functies, zoals een Google Review-widget en videoachtergronden. Je leest meer in dit nieuwsbericht.

Nieuw: Bouw je eigen webshop

Een eigen webshop bouwen, zonder ervaring. Maak keuze uit ruim 100 verschillende templates en sleep je shop in elkaar met de simpele drag-and-drop-sitebuilder.

Foutmelding bij automatische update naar WordPress 6.1

Ervaar je sinds kort problemen met je WordPress-site? En heb je automatische updates ingeschakeld? Dan is er mogelijk een fout ontstaan bij de automatische update naar WordPress 6.1.

Onze Klantenservice heeft nieuwe openingstijden

Vanaf maandag 19 september heeft onze Klantenservice nieuwe openingstijden. Lees in dit bericht op welke tijden je ons voortaan kunt bereiken.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.