Registreer je domeinnaam

www.
.nl ACTIE 10,- 5 , - 1e jaar
8.6
772 beoorderlingen

Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen.

Studio Witt
8.2
833 ervaringen

Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

Domein hosting bij Hostnet

Heb je een domeinnaam bij Hostnet geregistreerd en wil je er iets mee gaan doen? Dan ben je voor domein hosting bij Hostnet aan het juiste adres. Er zijn verschillende vormen van domein hosting in ons assortiment te vinden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen e-mailfaciliteiten aan je domeinnaam te koppelen door middel van een e-mailpakket. Het is natuurlijk ook mogelijk om een website te publiceren. Hiervoor heb je ruimte op een server nodig die je bij ons huurt. Deze vorm van domein hosting wordt ook wel webhosting genoemd. Hostnet biedt webhostingpakketten aan in verschillende soorten en maten. Een stap verder in domein hosting is het huren van je eigen virtuele server: een VPS. Kortom, voor domein hosting moet je bij Hostnet zijn.

E-mailpakketten

De eerste vorm van domein hosting is het koppelen van verschillende e-mailfaciliteiten aan je domeinnaam. Bij Hostnet heb je de keuze uit verschillende e-mailpakketten. Met deze soort van domein hosting is het niet mogelijk om een website te publiceren, maar heb je wel vele mogelijkheden met het gebruik van e-mail. Een groot voordeel is dat je e-mail verzendt en ontvangt via je eigen, unieke domeinnaam en dat je altijd voor iedereen bereikbaar bent. Daarnaast zijn in ieder pakket onder meer de volgende diensten inbegrepen: virusscanner, webmail en spamfilter. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vorm van domein hosting.

Webhostingpakketten

Naast domein hosting gericht op alleen het gebruik van e-mail, is er ook domein hosting waarmee je gebruik kunt maken van e-mail én waarmee je je website online kunt zetten. Deze vorm van domein hosting noemen we webhosting. Hierbij huur je een gedeelte op een server van Hostnet. Hostnet biedt een varia aan webhostingpakketten aan: pakketten voor particulieren of het midden- en kleinbedrijf. Wil je meer weten of deze vorm van domein hosting? Op de volgende pagina lees je er alles over.

VPS

Een stapje verder dan de vorige 2 soorten van domein hosting is het gebruik van je eigen virtuele server. Je hebt bij Hostnet de keuze uit een Virtual Private Server (VPS) Managed of Unmanaged. Met een VPS krijg je de beschikking over een Dedicated Server voor de prijs van webhosting. Deze vorm van domein hosting is zeer geschikt als je in het bezit bent van meerdere domeinnamen die je op dezelfde server wilt onderbrengen. Meer informatie over VPS vind je hier.

Meer informatie

Op onze website lees je alles over Hostnet, domein hosting, webhosting en virtuele servers. Daarnaast kom je meer te weten over alle andere diensten die wij aanbieden. Zo lees je over Hosted Exchange, cloud hosting en webdesign bij Hostnet.