Registreer je domeinnaam

.nl ACTIE 11,- 0 , 49 1e jaar
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaamregistratie

Een domeinregistratie bij Hostnet is zo geregeld. Ook profiteer je van handige extra’s.

Gratis miniwebsite

Maak in no-time je eigen miniwebsite met Website Maker Lite. Zonder technische kennis.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook je e-mail doorsturen is gratis.

De beste service

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag verder! 7 dagen per week.

Domeinnaam aanvragen

Wil je een bedrijf of blog starten? Of heb je een ander briljant idee? Wacht dan niet te lang met het registreren van een domeinnaam: je eigen, unieke adres op het internet. Via de domeinchecker op deze pagina kun je jouw favoriete domeinnaam aanvragen. Kies je domeinnaam zorgvuldig; een goed gekozen domeinnaam is immers makkelijk te onthouden én beter te vinden op het internet.

Extensie

Voor domeinnamen zijn diverse extensies beschikbaar. De extensie geeft jouw naam een bepaalde uitstraling. Wil je met je website een nationaal karakter uitstralen? Dan kun je een .nl of .be domeinnaam aanvragen. Als je juist voor een internationale en zakelijke uitstraling kiest, kun je een domeinnaam aanvragen met de extensie .eu of .com. Daarnaast zijn er nog vele andere extensies. Denk bijvoorbeeld aan .nu, .info, .shop en .online. Op onze domeinnamen-pagina vind je een overzicht van alle extensies bij Hostnet.

Domeinnaam registreren

Weet je welke domeinnaam je wilt aanvragen? Check dan snel hierboven of de naam nog vrij is. Als de domeinnaam beschikbaar is, kun je deze registreren. Heb je nog geen plannen voor een website, maar is je favoriete domeinnaam nog wel beschikbaar? Onthoud dat een domeinnaam maar één keer kan worden vastgelegd. Het kan dus handig zijn de domeinnaam alvast aan te vragen. Zo weet je zeker dat een ander je niet voor is. Wanneer je op een later moment wel een website wilt, voeg je eenvoudig webhosting toe aan je domein.

Extra bij je domeinnaam

Bij Hostnet stuur je jouw domeinnaam gratis door. Ook kun je een gratis website bij je domein aanvragen. Bekijk alle extra's op onze pagina over domeinnamen.