Registreer voordelig jouw .ru domeinnaam

.ru
25 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.RU domein registreren bij Hostnet

Wil je een Russische .ru domeinnaam registreren? Je controleert en registreert jouw .ru domein snel, voordelig online bij Hostnet. Naast .ru domeinregistraties zijn wij specialist op het gebied van hosting en eigen servers. Kijk rustig rond op onze website om een goed overzicht te krijgen van al onze diensten en domeinnamen.

.RU domein: landdomein van Rusland

.RU is de officiële extensie van Rusland en bestaat sinds 1994. Het .ru landdomein is met name erg populair in Rusland zelf en wordt in de meeste gevallen door inwoners van Rusland geregistreerd. De laatste jaren krijgen .ru domeinnamen echter steeds meer buitenlandse houders. Met name bedrijven die actief zijn in Rusland of economische handelsbetrekkingen hebben met Rusland registreren een Russisch .ru domein. Eind 2013 waren er bijna 5 miljoen .ru domeinnamen geregistreerd, je hebt dus nog voldoende keuze voor jouw eigen Russische .ru domeinnaam.

Controleer en registreer jouw Russische domeinnaam

Om jouw .ru domein te kunnen registreren, dien je eerst je domeinnaam te checken of de gewenste naam nog niet door iemand anders is geregistreerd. Is de gewenste .ru domeinnaam nog beschikbaar? Geef eenvoudig online aan dat je de naam wilt vastleggen. Zodra wij de aanvraag voor jouw .ru domeinregistratie hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail. Hierin staat uitgelegd welke informatie wij van jou nodig hebben om de domeinnaam te kopen op jouw naam. Indien je een particuliere aanvrager bent, dien je een kopie van jouw paspoort of identiteitsbewijs naar ons op te sturen. Ben je een zakelijke aanvrager? Om jouw .ru domeinnaam te kunnen registreren, hebben wij het KVK-uittreksel van jouw bedrijf nodig.

Voorwaarden voor .ru domeinregistratie

Zoals hierboven al is omschreven, dien je extra informatie te overleggen indien je een Russische .ru domeinnaam wilt registreren. Verder zijn er geen beperkingen voor een .ru domeinregistratie; iedereen ter wereld en zakelijke of particuliere aanvragers, kunnen een .ru domein registreren. Een Russische .ru domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 tekens. De tekens die je mag gebruiken voor een .ru domein zijn alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken (-). De .ru domeinnaam mag echter niet beginnen en eindigen met het minteken en ook het gebruik van 2 mintekens achter elkaar zijn niet toegestaan.

Registreer jouw .ru domein bij Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en is een specialist op het gebied van domeinregistraties. De registratie van jouw Russische .ru domeinnaam kunnen we snel voor je afhandelen. Zodra jouw .ru domeinregistratie is aangevraagd, sturen wij je een e-mail met daarin een uitleg over extra informatie die nodig is voor een succesvolle registratie van jouw .ru domeinnaam. Hoe sneller je hierop antwoordt, des te sneller kunnen wij de registratie van jouw .ru voor je voltooien. Wil je naast een .ru domeinnaam andere domeinnamen registreren? Kijk op onze pagina 'Prijzen domeinnamen' voor een volledig overzicht van alle aangeboden domeinen. Je kunt ook een:

Buiten het registreren van domeinnamen heeft Hostnet een ruime keuze aan hostingpakketten, zodat je jouw Russische .ru website snel online kunt zetten. Maar ook als je al een domein hebt en jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een betrouwbare partij, zit je bij Hostnet goed.