Registreer je domeinnaam

.nl ACTIE 11,- 0 , 49 1e jaar
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaamregistratie

Een domeinregistratie bij Hostnet is zo geregeld. Ook profiteer je van handige extra’s.

Gratis miniwebsite

Maak in no-time je eigen miniwebsite met Website Maker Lite. Zonder technische kennis.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook je e-mail doorsturen is gratis.

De beste service

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag verder! 7 dagen per week.

Domeinregistratie

Hostnet zorgt er via domeinregistratie voor dat jouw website over een uniek adres op internet beschikt. Een groot voordeel van domeinregistratie is dat je website sneller wordt gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf of instelling. Als laatste zullen je commerciële mogelijkheden toenemen. Hostnet biedt niet alleen domeinregistratie aan. Wij voorzien tevens jouw bedrijf of instelling van andere diensten waaronder domeinverhuizing. Hoe eerder je Hostnet inschakelt om jouw domeinregistratie te regelen, des te beter. Hiermee voorkom je dat anderen jou voor zijn met dezelfde domeinregistratie. Meer informatie verkrijg je via het hoofdmenu.

Mogelijkheden domeinregistratie

De registratie van een domeinnaam brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het na een domeinregistratie mogelijk om via jouw domeinnaam e-mail te versturen en ontvangen. Op deze manier vergroot een registratie de herkenbaarheid van je website bij jouw klanten en bezoekers. Regel snel jouw domeinregistratie of domeinverhuizing bij Hostnet en je profiteert van onze uitstekende dienstverlening. Lees via het hoofdmenu alles over de registratie van domeinnamen en andere diensten van Hostnet.

Regel jouw domeinregistratie vandaag nog

Je hebt hierboven gelezen hoe belangrijk een weloverwogen domeinregistratie voor jouw bedrijf kan zijn. Domeinregistratie vergroot op vele vlakken de mogelijkheden van jouw bedrijf of instelling. Regel vandaag nog de registratie van jouw domeinnaam en bestel snel online.