Wij steunen War Child

Samen staan we sterk

Muziek, theater, tekenen, sport en spel zijn de middelen die War Child inzet om kinderen die door oorlog zijn getroffen, te helpen. Wij werken graag mee aan een nieuwe, vreedzame toekomst voor kinderen uit oorlogsgebieden en steunen daarom War Child.

Kinderen en oorlog

Miljoenen kinderen groeien op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, verlies en verwoesting. Kinderen die een oorlog meemaken, kunnen zich niet op een normale manier ontwikkelen. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht om op te groeien in vrede.

War Child helpt oorlogskinderen

Sinds 1995 zet War Child Nederland zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in door oorlog getroffen gebieden. War Child is vastbesloten om oorlogskinderen te beschermen tegen gewapende conflicten en de uitbuiting en het geweld die daaruit voortkomen. Ze doen er alles aan om de psychologische en sociale ontwikkeling van kinderen te stimuleren, onderwijs te organiseren en ervoor te zorgen dat kinderen worden gehoord, zodat hun stem meetelt.

War Child over Hostnet

Al jarenlang sponsoren wij War Child op het gebied van webhosting en domeinregistraties. War Child is ontzettend blij met deze sponsoring. Kristy van Lammeren, coördinator Social Media bij War Child, zegt: "Het is geweldig dat Hostnet een bijdrage levert aan ons werk voor oorlogskinderen. Het is al jarenlang een prettige partij om mee samen te werken: servicegericht, ervaren, loyaal en altijd in voor een nieuwe uitdaging."

Wat doet War Child?

War Child is vastbesloten om oorlogskinderen te beschermen tegen gewapende conflicten en de uitbuiting en het geweld die daaruit voortkomen. Ze doen er alles aan om de psychologische en sociale ontwikkeling van kinderen te stimuleren, onderwijs te organiseren en ervoor te zorgen dat kinderen worden gehoord, zodat hun stem meetelt.

TrustScore 4.6 | 256 beoordelingen
Twitter avatar
Nieuwe tweets worden geladen...