BLACK FRIDAY DEAL: Tijdelijk WordPress voor € 1 p/m + gratis .nl domeinnaam. Bestel nu.

Vacatures

Supportmedewerker

  • Vanaf 16 uur
  • Hbo-werk- en -denkniveau
  • Ervaring met klantcontact

Jij bent het visitekaartje van Hostnet. En zet dat stapje extra om de klantvraag correct en efficiënt af te handelen. Ook sta je open om jouw ict-kennis en communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Teamleider

  • 40 uur
  • Hbo-werk- en -denkniveau
  • Ervaring met het aansturen van medewerkers

Jij bent sociaal, leergierig en resultaatgericht. Je stuurt, samen met de andere Teamleiders, de afdeling Customer Service aan. Daarbij begeleid je medewerkers én werk je aan het behalen van de afdelingsdoelen.

Geen passende vacature? Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Werken bij Hostnet

Werk je voor Hostnet, dan werk je voor een betrokken en toonaangevend bedrijf. Van een kleine onderneming zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare hostingprovider met zo'n 120 medewerkers. Werken bij Hostnet betekent ook werken op een van de mooiste plekken van Amsterdam: naast het Centraal Station met een weids uitzicht over het IJ.

Persoonlijke en professionele groei

Bij Hostnet is er sprake van een informele werksfeer met aandacht voor de persoonlijke en professionele groei van de medewerkers. Je krijgt de gelegenheid om grenzen op te zoeken en te verleggen: de grenzen van jezelf, maar ook de grenzen van Hostnet. Dat zorgt voor continue uitdagingen en nieuwe mogelijkheden voor jou, maar ook voor zo'n 280.000 klanten.

Beschikbare functies

Ben je nieuwsgierig naar de beschikbare functies bij Hostnet? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Zit er geen passende vacature tussen? Verstuur dan een open sollicitatie. Hostnet is altijd op zoek naar talent!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

We gaan graag met jou in gesprek! Mail je sollicitatiebrief en cv naar werken@hostnet.nl.