Registreer je domeinnaam

.nl ACTIE 11,- 5 , - 1e jaar
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaamregistratie

Een domeinregistratie bij Hostnet is zo geregeld. Ook profiteer je van handige extra’s.

Gratis miniwebsite

Maak in no-time je eigen miniwebsite met Website Maker Lite. Zonder technische kennis.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook je e-mail doorsturen is gratis.

De beste service

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag verder! 7 dagen per week.

Check vrije domeinnamen bij Hostnet

Vrije domeinnamen in 1 oogopslag

Wil je domeinen registreren en in 1 oogopslag zien wat de vrije domeinnamen zijn? Bij Hostnet check je binnen enkele seconden of de gewenste namen beschikbaar zijn. Vul in de domeinchecker de naam in die je wilt vastleggen en je krijgt een overzicht van alle vrije domeinnamen. Vervolgens selecteer je eenvoudig welke domeinnaam plus domeinextensie je wilt bestellen. Wil je meerdere domeinen claimen? Vul in de domeinchecker een andere naam in en je ziet gelijk de mogelijkheden.

Registreer vrije domeinnamen 

Hostnet is de juiste keuze voor de registratie van jouw domeinen. Naast dat je in 1 oogopslag ziet welke vrije domeinnamen er zijn, kun je alles eenvoudig online bij ons aanvragen. Alles wat je hoeft te doen, is het online checken van de vrije domeinnamen, het selecteren van je keuzes en het online vastleggen van de namen. Hostnet regelt vervolgens de rest. Je krijgt altijd per e-mail een bevestiging van de registratie van je domeinnamen.