Ondernemer Kirsten Perzlmeier over keuze domeinnaam: “brood.store, dat is ‘m!”

Linda Bakker
leestijd
Ondernemer Kirsten Perzlmeier over keuze domeinnaam: “brood.store, dat is ‘m!”

In het Limburgse Beek is de gezellige broodjeszaak Brood.Store gevestigd. Eigenaresse Kirsten Perzlmeier bedacht deze naam toen ze samen met haar compagnon Annoek Heusschen de domeinchecker van Hostnet bekeek. ‘Brood.nl’ en ‘brood.com’ waren al bezet. De suggestie ‘brood.store’ vonden zij zo treffend, dat ze niet lang hoefden na te denken. Een nieuwe broodjeszaak was geboren.

Helemaal nieuw

Brood.Store (spreek uit ‘broodstore’) is nu ruim een jaar open. Voorheen zat er een andere broodjeszaak in het pand. Kirsten: “We zijn er helemaal nieuw ingekomen. We hebben alles eruit gehaald, het volledig gestript en opnieuw aangekleed. Ik werk vooral in de keuken, mijn compagnon doet het bargedeelte.”

Start met je online idee. Claim direct jouw plek op het internet met een domeinnaam.

Passie voor koken en bakken

Kirsten is opgegroeid in de horeca. Van kinds af aan houdt ze van koken en bakken. Dat zie je terug op de menukaart van Brood.Store: daar staan regelmatig originele sandwichtaarten op. Maar ook creatieve koffies, zoals ‘latte chocolate cookie’ en ‘salted latte’. Kirsten haalt haar inspiratie van het internet: “Ik kijk vaak op Pinterest en Google. Vervolgens geef ik daar mijn eigen draai aan.”

Contact met vaste klanten

Het contact met mensen is volgens Kirsten het meest bijzonder aan haar werk. “Dat blijft het allerleukste. We hebben heel veel vaste klanten. Van moeders met kinderen tot scholieren en zakenmensen.” Wat klanten van de naam Brood.Store vinden? “Ze kijken daar niet vreemd van op,” aldus Kirsten. “Mensen zetten soms wel ‘.nl’ achter ons e-mailadres. Maar dat wordt al langzaam minder.”

De keuze voor .store

De originele naamgeving is echt onderscheidend voor Brood.Store. Kirsten: “Deze domeinnaam was vrij en we dachten: dat is ‘m. De naam is heel makkelijk, heel simpel. Het was een spontane keuze.” Of ze het andere ondernemers ook aanraadt? “Zeker wel. Wij zijn er in ieder geval heel tevreden mee.”

Volle agenda

De zaak loopt goed, en dus blijft de agenda van Kirsten gevuld. Binnenkort wordt de website vernieuwd. Kirsten: “De site is al strak, met niet te veel poespas. Maar er komt nog een kleine upgrade aan.” Met Sinterklaas in aantocht kunnen klanten ook weer een nieuwe koffie verwachten. “Dat wordt de latte speculoos, met pepernoten en speculaas,” verklapt Kirsten. Het proeven waard!

.STORE domeinnaam registreren

Wil jij ook succes boeken met een .store domein? Check en registreer jouw domeinnaam direct!

Product
Actie 16,- 0 , 49 p/j

Domeinnaam registreren

Start je online idee. Registreer je favoriete domeinnaam in slechts 1 minuut.

  • 7 dagen p/w support
  • Gratis subdomein(en) aanmaken
  • Domeinnaam doorsturen
  • Keuze uit 850+ topleveldomeinen
  • Flexibel uitbreidbaar
  • Handige tips en tricks op ons blog
Delen
Linda Bakker

Linda werkt als Customer Communications Manager bij Hostnet. Ze is dagelijks bezig met het verbeteren van onze klantenservice-communicatie: van helpdeskartikelen tot e-mails en van webpagina’s tot veelgestelde vragen.

Reacties
Reageer

Praat mee over dit onderwerp

  • Laat hier jouw reactie achter.
  • Vul jouw naam in.
  • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.

Hostnet