Registreer voordelig jouw .name domeinnaam

.name
24 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.NAME domein registreren bij Hostnet

Wil je jouw eigen .name domeinnaam registreren? Regel jouw .name domeinregistratie voordelig en vlug bij Hostnet. Vul de gewenste .name domeinnaam in en je ziet meteen of het domein nog beschikbaar is. Naast jouw .name domeinregistratie ben je bij Hostnet op de juiste plek voor al jouw e-mail-, web- en virtual hosting.

.NAME domeinen: gTLD voor persoonlijke websites

Het persoonlijk .name domein is een generiek top level domein dat op 1 oktober 2001 werd geïntroduceerd samen met onder andere de gTLD's .biz, .info en .pro. .NAME en de andere domeinen waren een aanvulling op de eerder uitgebrachte domeinextensies .com, .net en .org. Wat de .name domeinnaam zo bijzonder maakt, is dat het een domein is dat specifiek is gericht op het gebruik door personen.

Jouw persoonlijke .name domeinnaam

Wil je voor jouw eigen naam een of meerdere domeinnamen vastleggen? .NAME domeinen zijn hiervoor uitermate geschikt, omdat deze zijn bestemd voor persoonlijk gebruik. De .name domeinnaam wordt met name gebruikt voor namen van personen, pseudoniemen, bijnamen, familienamen en andere namen die zijn gericht op personen. Heb je een weblog en wil je jezelf promoten? Of wil je een familie website opzetten? Of heb je gewoon een goed idee voor een website met jouw eigen of een verzonnen naam? Een .name domeinextensie is dan een goede keuze.

Voordelig jouw .name domein registreren

Het is voor iedereen mogelijk om een .name domeinnaam te kopen, er zijn geen restricties verbonden aan een .name domeinregistratie. Controleer via een domeincheck of jouw gewenste .name domein beschikbaar is door de naam in te vullen. Een .name domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De letters a-z uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-) zijn in een .name toegestaan. Wil je jouw .name domein snel en voordelig vastleggen? Je bent bij Hostnet aan het juiste adres.

Hostnet regelt jouw .name registratie via OpenSRS - Tucows

Wil je snel een .name domeinnaam registreren bij een betrouwbare partij? Dan is Hostnet wellicht iets voor jou. Wij zijn namelijk reseller van OpenSRS - Tucows, een toplevel provider die is gemachtigd om domeinnamen op een adequate manier te registreren. Ook de registratie van .name domeinen regelen wij via OpenSRS - Tucows. Je merkt hier echter niets van, je vraagt jouw .name domeinnaam gewoon online aan. Wij doen de rest voor je. Jouw .name aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar OpenSRS - Tucows die vervolgens de registratie meteen in orde maakt. Je hoeft dus niet lang te wachten totdat de registratie van jouw .name domein is voltooid. Wil je meer informatie over de rechten en plichten die je hebt als .name domeinhouder? In het document van ICANN lees je hier alles over.

Hostnet voor jouw .name domeinnaam

Hostingprovider Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien een begrip geworden in Nederland. Wij zijn een betrouwbare partij en regelen jouw .name domeinregistratie voordelig en snel. Wil je naast een .name domeinnaam andere domeinnamen registreren? Laat je inspireren en bekijk alle mogelijkheden voor interessante domeinextensies. Zo kun je onder andere een:

Om te kunnen e-mailen onder jouw .name domein vraag je een van onze e-mailpakketten aan. Indien je naast het gebruik van e-mail een website onder jouw .name domeinnaam wilt publiceren, heb je ruime keuze uit onze hostingoplossingen. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar Hostnet, zit je goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.