Wat is managed hosting?

Geen omkijken naar het technische gedeelte van uw hosting, dat is managed hosting bij Hostnet. Wij nemen u het systeembeheer uit handen, waardoor u zich alleen bezighoudt met uw webapplicatie of website. Ons team, bestaande uit accountmanagers en engineers, zoekt naar de oplossing die u optimale performance biedt. Aan de hand van uw wensen stellen zij samen met u een hostingplan op.

Interesse? Vraag onze afdeling Accountmanagement vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Managed hosting bij Hostnet

Expertise

Wij verzorgen het systeembeheer voor u. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de beste performance en veiligheid.

Kostenbesparing

Uw dienst groeit mee met uw onderneming. Daarnaast werken we met korte contracten. Zo bespaart u aanzienlijk op uw kosten.

Gebruiksgemak

Uw webapplicaties beheert u zelf via een gebruiksvriendelijk Control Panel. Naar het systeembeheer heeft u geen omkijken.

Persoonlijk contact

Zowel onze accountmanagers als technici adviseren u graag. Bij vragen staat uw persoonlijke accountmanager voor u klaar.


 • Het is geweldig dat Hostnet een bijdrage levert aan ons werk voor oorlogskinderen. Het is al jarenlang een prettige partij om mee samen te werken: servicegericht, ervaren, loyaal en altijd in voor een nieuwe uitdaging.

  Kristy van Lammeren Coördinator Social Media, War Child Holland
  WarChild
 • Uitbreiding naar Europa zorgde ervoor dat we een partij nodig hadden die kon inspelen op onze wensen: naast onze sportschool moest ook onze website 24/7 bereikbaar zijn.

  Adrian McFedries Executive Director, Jetts Group
  Jetts
 • In 2004 bestelden we onze eerste dienst. Nu ons bedrijf is gegroeid, profiteren we nog steeds van de expertise van Hostnet. Met al onze kleine en grote hostingvraagstukken kunnen we bij hen terecht.

  Dick Dekker Directeur, Into The Source
  Into The Source
 • Wij waren op zoek naar een hostingprovider met een krachtig en uitgebreid serverpark. Zo kunnen wij onze klanten standaard oplossingen bieden, maar ook maatwerkprojecten voorzien van doeltreffende oplossingen.

  Remco Linnekamp Directeur, Buro19
  Buro19
 • Onze Virtual Private Servers bij Hostnet zijn eenvoudig in gebruik. We beheren onze applicaties makkelijk in het Control Panel, maar de techniek regelt Hostnet.

  Jeroen Caspers Online strateeg, Imagro BV
  Imagro
 • Mijn webshops moeten zo snel mogelijk zijn. Toen ik voor Magento Multistore koos, heeft Hostnet mijn wensen geïnventariseerd. Aan de hand van hoe ik deze e-commerceoplossing wilde inzetten, hebben zij mijn server ingericht en geoptimaliseerd.

  Ard Wijnen Mede-eigenaar, Klokkenpaleis.nl
  Klokkenpaleis.nl

Voor wie is managed hosting bedoeld?

Managed hosting bij Hostnet is geschikt voor alle ondernemers die geen tijd hebben voor technische vraagstukken, of die niet over voldoende kennis beschikken op technisch gebied. Kiest u voor managed hosting bij Hostnet, dan regelen wij het systeembeheer voor uw website, webshop of bedrijfskritische applicatie. Zo kunt u zich weer zorgeloos focussen op uw corebusiness.

Service Level Agreement (SLA) bij Managed hosting

Uw afspraken zwart op wit

Een Service Level Agreement (SLA) is de aanvullende overeenkomst bij uw dienst. In een SLA staan de afspraken die u als opdrachtgever heeft met Hostnet.

 • Netwerk-uptime van 99,98%
 • Binnen 1 uur een reactie op incidenten
 • 24x7 monitoring

Bel de afdelingsmanager 1

U neemt contact op met onze afdeling Accountmanagement.

Hostingplan 2

Onze accountmanagers en technici inventariseren uw wensen en werken een hostingplan uit.

Vrijblijvend advies 3

Uw persoonlijke accountmanager geeft u vrijblijvend advies.

Ook zorgeloos ondernemen? Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek: 020-7500833 Of stuur een e-mail
Thomas Murray
Accountmanager

Ook zorgeloos ondernemen?

Hostnet neemt uw zorg graag uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw zakelijke activiteiten en online succes.

Bel ons voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek:

020-7500833 Of stuur een e-mail

Hostnet Meeting


Neem contact met mij op