Klantcase:

Een snelle website voor cateraar Barbecue Budding

Catering

De website van Barbecue Budding werd te groot voor shared webhosting. De cateraar stapte over naar Performance Hosting en zag al snel een verhoogde snelheid, kwaliteit en prestatie.

  • Situatie
  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Resultaat

Barbecue Budding is onderdeel van het cateringbedrijf Smaakmakers Catering. Zij verzorgen, voornamelijk in de zomermaanden, barbecues voor consumenten en bedrijven. Hierin bieden zij verschillende pakketten aan, zoals het standaardpakket en het luxe pakket.

Barbecue Budding vindt het belangrijk dat de klant geen omkijken heeft naar benodigdheden voor een barbecue, zoals servies, bestek en de afwas. Zij maken alles voor de klant in orde, om er zo een goed geregeld feestje van te maken. Bij zo’n fijne service hoort uiteraard ook een goed functionerende website.

Barbecue Budding begon met shared webhosting van Hostnet. Omdat zij bleven uitbreiden, begon de website langzamerhand traag te worden. "Onze website draaide op het gedeelde platform, maar was hier veel te groot voor."

Barbecue Budding stapte over op Performance Hosting. Dit wierp direct zijn vruchten af. "Door de grotere server is de snelheid van onze website aanzienlijk verhoogd", aldus Koen.

"Wanneer je de ambitie hebt om veel websitebezoekers op jouw website te ontvangen, raad ik Performance Hosting ten zeerste aan. Voor een goede conversie is het namelijk belangrijk dat de website een optimale snelheid heeft", zegt Koen.

De migratie was goed geregeld en het contact met de accountmanager was erg fijn en persoonlijk. We hebben niks gemerkt van de overstap en kunnen daarom zeggen dat het vlekkeloos is verlopen.

Koen Kwakkenbos, eigenaar Barbecue Budding

Over Barbecue Budding

Barbecue Budding ging voor snelheid, om zo voor goede conversie te zorgen. Hun doel voor volgend jaar is om nog beter te presteren. "We hopen volgend jaar een toename in de conversie te mogen zien, ook al hebben we niks te klagen over afgelopen jaar. Daarnaast hopen we op veel terugkerende klanten."

Barbecue Budding raadt Hostnet aan bij anderen. "Het persoonlijke contact blijft mij het beste bij", aldus Koen. "De communicatie van Hostnet is een stuk beter dan bij andere IT-partijen".

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op via:

Of vul onderstaand contactformulier in. Je wordt binnen 1 werkdag gebeld.

Lees meer klantcases

Gorilla Stichting

Voor een stichting zijn donaties hard nodig. De Gorilla Stichting kiest daarom voor Performance Hosting, zodat donateurs snel actie kunnen ondernemen op de website.

Friesland Centraal

Een eigen server, constante back-ups én meer conversie: Friesland Centraal ging voor Performance Hosting van Hostnet, om zo klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Digital Agency Into The Source

Into The Source zocht passende hosting voor het nieuwe digitale platform van PEC Zwolle. Managed Hosting van Hostnet bleek de oplossing.

Klantcase DutchCowboys

Voor de ambitieuze plannen van DutchCowboys was een passende IT-oplossing nodig. Daarom kozen ze voor Managed Hosting van Hostnet.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.