Managed Hosting Klantcases Webshop Lookinggoodtoday

Klantcase:

Webshop Lookinggoodtoday

E-commerce

Hosting, voor een webshopeigenaar waarschijnlijk niet direct het meest spannende onderwerp. Maar als je jouw hosting niet goed regelt, is de kans groot dat je op den duur tegen problemen aanloopt. Zeker als het aantal bezoekers in je webshop stijgt. Lookinggoodtoday is een webshop in sieraden, mode-accessoires en kleding, voor zowel mannen als vrouwen. De oude server van Lookinggoodtoday bleek de hoge bezoekersaantallen in de webshop niet aan te kunnen.

  • Situatie
  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Resultaat

Lookinggoodtoday heeft een breed assortiment aan sieraden, mode-accessoires en kleding. Zowel mannen als vrouwen vinden in de webshop van Lookinggoodtoday tijdloze accessoires en de nieuwste trends. Lookinggoodtoday kreeg te maken met steeds hogere bezoekersaantallen in de webshop. De oude server bij een andere hostingpartij kon deze aantallen niet meer aan.

Jeroen Sonnega, eigenaar van Lookinggoodtoday, legt uit: "Onze oude server kon de grote hoeveelheid bezoekers tijdens de piekuren niet meer aan. De prijs voor een upgrade bij onze vorige hostingpartij was niet concurrerend. Om deze reden zijn wij verder gaan kijken." Hoog in het vaandel stond dus stabiliteit en vertrouwen in de hosting tijdens de piekuren.

Lookinggoodtoday is op zoek gegaan naar een nieuwe, betrouwbare hostingpartij. Ze kwamen uit bij Hostnet. Sonnega vertelt: "Hostnet leek ons een betrouwbare en professionele partner. Bovendien heeft Hostnet ons op basis van onze wensen en behoeften een scherp voorstel kunnen doen."

Lookinggoodtoday heeft gekozen voor managed hosting. Sonnega vervolgt: "Met managed hosting hebben we weinig last van downtime. De server wordt geüpdatet en bijgehouden door Hostnet. Hierdoor kunnen wij ons richten op onze webwinkel en hebben we geen omkijken naar onze hosting. Wanneer er zich een probleem voordoet, kunnen wij direct de hulp van Hostnet inschakelen zodat de downtime minimaal blijft."

"Er komt natuurlijk veel kijken bij het overstappen van server. Op een aantal kleine problemen na, is alles eigenlijk boven verwachting goed verlopen. Deze kleine problemen zijn overigens allemaal binnen een aantal uur opgelost", vertelt Sonnega.

Sonnega geeft aan dat de websitesnelheid nu altijd goed is. Voorheen moesten de medewerkers van Lookinggoodtoday de snelheid tijdens de piekuren in de gaten houden, maar nu hebben ze er geen omkijken meer naar.

"Op onze oude server hadden wij buiten de piekuren ook al een vrij snelle site. Bij Hostnet is dit hetzelfde gebleven, maar dan tegen een veel aantrekkelijker tarief. Een ander voordeel is dat we nu niet meer de snelheid tijdens de piekuren in de gaten hoeven te houden. Daarbij is het contact met Hostnet erg goed. Op problemen en vragen wordt altijd snel gereageerd", aldus Sonnega.

Met managed hosting is onze websitesnelheid optimaal.

Jeroen Sonnega, eigenaar

Over Lookinggoodtoday

Sinds 2007 kun je bij de webshop Lookinggoodtoday.com sieraden, mode-accessoires en kleding bestellen. In het assortiment vind je meer dan 5000 verschillende artikelen voor dames, heren en kinderen. De basiscollectie bestaat uit tijdloze sieraden, accessoires en kleding. Maar ook de meest hippe producten volgens de laatste modetrends.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op via:

Lees meer klantcases

Gorilla Stichting

Voor een stichting zijn donaties hard nodig. De Gorilla Stichting kiest daarom voor Performance Hosting, zodat donateurs snel actie kunnen ondernemen op de website.

Friesland Centraal

Een eigen server, constante back-ups én meer conversie: Friesland Centraal ging voor Performance Hosting van Hostnet, om zo klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Barbecue Budding

De website van Barbecue Budding werd te groot voor shared webhosting. De cateraar stapte over naar Performance Hosting en zag al snel een verhoogde snelheid, kwaliteit en prestatie.

Digital Agency Into The Source

Into The Source zocht passende hosting voor het nieuwe digitale platform van PEC Zwolle. Managed Hosting van Hostnet bleek de oplossing.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.