Managed Hosting Klantcases Webshop Nice Price Office

Klantcase:

Webwinkel Nice Price Office

E-commerce

Nice Price Office, een webwinkel in kwaliteitsmeubilair voor bedrijven, schakelde de hulp van Hostnet in. Ontdek waarom Nice Price Office koos voor Managed Hosting en welke voordelen dit met zich meebrengt.

  • Situatie
  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Resultaat

Nice Price Office biedt in zijn webshop kwaliteitsmeubilair aan voor een goede prijs. Als onderdeel van de VDB-groep levert de webshop kantoormeubilair aan bedrijven en maatschappelijke instellingen in Nederland. De VDB-groep bestaat naast Nice Price Office uit Vepa Project Furniture, Drentea Office Furniture en EromesMarko; stuk voor stuk sterke Nederlandse producenten van kantoor-, project- en schoolmeubilair die hun goederen op een duurzame manier in Nederland vervaardigen.

De VDB-groep wilde graag alle VDB-websites, -webshops en -apps op 1 plek hosten. Ramon van Valburg, Online Mediaprofessional bij Nice Price Office, legt uit: “Doordat onze websites, webshops en apps verspreid ondergebracht waren bij diverse partijen, kostte het ons veel tijd om dit bij te houden. Alles liep door elkaar.”

Nice Price Office koos voor Managed Hosting. Van Valburg legt uit: “Hostnet was de enige partij die alle websites en apps op 1 VPS kon aanbieden, en dat voor een aantrekkelijke prijs. We worden nu volledig ontzorgd. Het traject verliep professioneel."

Van Valburg vervolgt: "Er is een goede inventarisatie van onze behoeften gemaakt, waardoor er een goed voorstel onze kant op kwam." Maar het meest tevreden is Van Valburg over de Klantenservice van Hostnet: "Hostnet is altijd te bereiken en lost problemen snel op. Ook worden onze vragen snel beantwoord, en denken de medewerkers actief mee.”

Van Valburg geeft aan dat het beheer van de websites, webshops en applicaties veel overzichtelijker is geworden sinds de verhuizing. Hij licht toe: “Dat alles nu centraal geregeld is, scheelt ons een hoop tijd. Wij zijn volledig ontzorgd wat betreft serverbeheer en hebben er geen omkijken meer naar."

Het traject verliep professioneel. Er is een goede inventarisatie van onze behoeften gemaakt, waardoor er een goed voorstel onze kant op kwam. Met managed hosting besparen we een hoop tijd, omdat alles nu centraal geregeld is.

Ramon van Valburg, Online Mediaprofessional

Over Nice Price Office

Nice Price Office levert en installeert 100% Nederlandse kantoorinrichtingen. Hun meubilair wordt geproduceerd in 4 fabrieken verspreid door Nederland. Omdat de volledige productie in Nederland plaatsvindt, kunnen ze de beste prijs-kwaliteitgarantie waarborgen in hun segment. Daarbij hebben ze het voordeel dat ze snel en flexibel kunnen inspelen op persoonlijke wensen en eisen op het gebied van kantoorinrichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op via:

Lees meer klantcases

Gorilla Stichting

Voor een stichting zijn donaties hard nodig. De Gorilla Stichting kiest daarom voor Performance Hosting, zodat donateurs snel actie kunnen ondernemen op de website.

Friesland Centraal

Een eigen server, constante back-ups én meer conversie: Friesland Centraal ging voor Performance Hosting van Hostnet, om zo klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Barbecue Budding

De website van Barbecue Budding werd te groot voor shared webhosting. De cateraar stapte over naar Performance Hosting en zag al snel een verhoogde snelheid, kwaliteit en prestatie.

Digital Agency Into The Source

Into The Source zocht passende hosting voor het nieuwe digitale platform van PEC Zwolle. Managed Hosting van Hostnet bleek de oplossing.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.