Registreer je domeinnaam

www.
.nl ACTIE 11,- 5 , - 1e jaar
8.5
896 beoorderlingen

Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen.

Studio Witt
8.2
833 ervaringen

Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar

Een vraag over je nameservers, domeinbeheer of iets anders? Wij zijn er voor je. 7 dagen per week.

SIDN

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) is sinds 1996 de uitgevende instantie, ook wel registry genoemd, van Nederlandse .nl domeinnamen. Met andere woorden, deze stichting is verantwoordelijk voor de uitgifte van domeinen met de .nl extensie. Wil je een .nl domeinnaam registreren? Dat kan alleen via een registrar, een partij die is aangesloten bij SIDN en het recht heeft om Nederlandse domeinnamen te registreren. Hostnet is een toonaangevende registrar van SIDN en de geschikte partij om jouw .nl domeinregistratie veilig en snel te voltooien.

De SIDN registrar met de meeste .nl domeinregistraties

SIDN beheert meer dan 5 miljoen .nl domeinen en verwerkt meer dan een miljard zoekopdrachten per dag. Dit is te vergelijken met 1 registratie op iedere 3 inwoners van Nederland en hiermee staan Nederlanders wereldwijd op nummer 1. Hostnet levert voor SIDN een belangrijke bijdrage aan deze hoeveelheid domeinregistraties. Wist je dat Hostnet van alle SIDN registrars sinds 2009 de meeste nieuwe .nl domeinnamen voor haar rekening neemt? Hostnet verzorgde in 2013 maar liefst 23% van alle nieuwe .nl domeinen. 

SIDN en Hostnet: een vruchtbare samenwerking

SIDN is een waardevolle partner van Hostnet op het gebied van .nl domeinregistraties. Dankzij de vruchtbare samenwerking tussen SIDN en Hostnet, kan Hostnet zorgen voor een snelle en correcte .nl domeinregistratie. Hostnet is voor jou een betrouwbare tussenpersoon, ofwel registrar, en biedt je hoogwaardige dienstverlening op het gebied van je .nl domeinnaam. Hostnet onderhoudt het contact met SIDN en registreert jouw .nl domein snel en correct voor je.

SIDN domein registreren bij Hostnet?

Ben je geïnteresseerd in een SIDN .nl domeinnaam? Check dan snel of jouw favoriete .nl domein vrij is en registreer deze voor maar 5,- voor het eerste jaar bij Hostnet, erkend registrar van SIDN.