Domeinnaam registreren

.nl ACTIE 12,- 5 , - 1e jaar
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaamregistratie

Een domeinregistratie bij Hostnet is zo geregeld. Ook profiteer je van handige extra’s.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

De beste service

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag verder! 7 dagen per week.

Registrar

Een registrar is een partij die is aangesloten bij de uitgevende instantie (registry) van domeinnamen. Zo'n partij heeft toestemming van de uitgevende instantie, zoals SIDN, om een domeinnaam te registreren. Heb je interesse in een of meerdere domeinnamen? Dan dien je deze te registreren via een officieel erkende registrar. Hostnet is sinds 1999 een betrouwbare registrar voor jouw domeinnamen.

Grootste registrar van .nl domeinnamen

Hostnet is een toonaangevende registrar van SIDN, de uitgevende instantie van Nederlandse .nl domeinnamen. Voor je .nl domeinregistratie ben je bij Hostnet dan ook aan het juiste adres. Sinds 2009 neemt Hostnet van alle SIDN registrars de meeste nieuwe .nl domeinen voor haar rekening. Hostnet verzorgde in 2013 maar liefst 23% van alle nieuwe .nl domeinnamen en is daarmee de grootste registrar van .nl domeinen. Ook voor andere extensies is Hostnet een betrouwbare partner.

Registrar Hostnet: de voordelen

Waarom is Hostnet de meest geschikte registrar voor jouw domeinnaam? Hostnet is niet voor niets de grootste van Nederland: er zijn verschillende redenen waarom Hostnet de juiste partij is voor het registreren van jouw domein. Zo staat Hostnet bekend als registrar met uitstekende en betrouwbare service. Bovendien bestaat Hostnet al sinds 1999 en gingen al 280.000 klanten je voor.

Registreer snel jouw domein bij registrar Hostnet

Wil je een .nl domeinnaam registreren? Ben je overtuigd van de voordelen van Hostnet als registrar van domeinen? Controleer dan direct of jouw favoriete domein nog vrij is en registreer deze snel en voordelig. Naast dat Hostnet erkend registrar voor je domeinnaam is, is Hostnet ook hét adres voor andere diensten. Zoals je webhosting, E-mail Hosting en Managed WordPress Hosting.