Welke software ondersteunt Managed Services?

Met Managed Services kunnen we je voorzien van diverse webservers, e-mailoplossingen, managementsystemen, back-up-oplossingen en meer. Voor alle software die we op dit moment ondersteunen, verwijzen we je graag door naar ons overzicht met technologieën

Ben je geïnteresseerd in een technologie die we nog niet aanbieden? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Vertel ons jouw wensen en behoeften, en we bekijken of we de software kunnen leveren.