The Fellowship of Acoustics: “Life’s too short to play a shitty guitar”

Joshua Kloet

In 2001 besloot Rudi Bults van zijn passie zijn werk te maken. Wat begon met de verkoop van enkele gitaren uit de Verenigde Staten, is uitgegroeid tot het toonaangevende familiebedrijf The Fellowship of Acoustics (TFOA). Bij TFOA kun je terecht voor ‘s werelds mooiste en beste gitaren. Stuk voor stuk zijn het unieke exemplaren met een eigen verhaal. Het motto van TFOA is dan ook: ‘Life’s too short to play a shitty guitar‘.

TFOA heeft zowel een webshop als een fysieke winkel. De winkel van TFOA is gevestigd in een voormalig gemeentehuis in Dedemsvaart. Het pand bestaat uit diverse kamers met ieder een eigen thema. Daarbinnen is het ‘never a dull moment’, want de vele nationale en internationale bezoekers zijn vrij om zelf een riedeltje te spelen. Het pand bevat naast de winkel een werkplaats, theater, muziekschool en eetgelegenheid.

Geniet van de beste performance voor jouw webapplicatie(s). Je hebt geen omkijken naar het serverbeheer.

Gitaarliefhebber of niet, door TFOA ga je van gitaren houden. Vanuit Hostnet zijn we trots om met managed hosting (onderdeel van Managed Services) een bijdrage te leveren aan het succes van dit muziekimperium. Ontdek zelf het bijzondere succesverhaal van TFOA.

Hostnet