Domeinnaam kopen

.nl ACTIE 11,- 5 , - 1e jaar
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Een domein kopen bij Hostnet is zo geregeld. Ook profiteer je van handige extra’s.

Gratis miniwebsite

Maak in no-time je eigen miniwebsite met Website Maker Lite. Zonder technische kennis.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook je e-mail doorsturen is gratis.

De beste service

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag verder! 7 dagen per week.

Een domeinnaam kopen

Ben je van plan om een website te maken? Of wil je mailen met een eigen e-mailadres? Dan kun je een domeinnaam kopen. Hoe werkt dat? En waar moet je op letten? We geven je graag een aantal tips om zelf een domein te kopen.

Waar kun je een domeinnaam kopen?

Je kunt een of meerdere domeinen kopen bij een officieel erkende provider, zoals Hostnet. Bij ons registreer je onder andere .nl domeinnamen, .com domeinnamen en .eu domeinnamen. Maar ook nieuwe domeinen, zoals .shop domeinnamen. Handig als je een webshop wilt starten.

Je domeinnaam kopen, hoe werkt dat?

Wanneer je een domein wilt kopen, is het verstandig om eerst het domein te checken op beschikbaarheid. Bezet? Dan zul je een andere moeten kiezen. Gelukkig heb je bij Hostnet keuze uit honderden verschillende extensies waarmee je altijd een passende domeinnaam registreert. Keuze gemaakt? Stop jouw domeinnaam in de winkelmand en voltooi de bestelling.

Domeinnaam kopen die bezet is

Wil je graag de bezette domeinnaam voor jezelf gebruiken? Dan bestaat de optie dat je de domeinnaam kunt overkopen van de huidige eigenaar.

Domeinnaam kopen zonder hosting

Bij Hostnet kun je een domeinnaam kopen zonder hosting. Bijvoorbeeld als je al een website hebt en er meerdere domeinnamen aan wilt koppelen. Heb je nog geen site, maar staat hij wel op de planning? Dan kun je jouw domeinnaam én hosting kopen bij Hostnet. Maak bijvoorbeeld je site met je eigen webhosting. Of kies voor WordPress. Ga je meerdere projecten bouwen? Kies van voor WordPress VPS. Wil je jouw contacten op een professionele manier te woord staan? Koppel je domeinnaam dan aan E-mail Hosting.

Veel succes! Heb je nog vragen over je domeinnaam kopen? Onze Klantenservice helpt je graag.