Registreer je domeinnaam

www.
.nl ACTIE 11,- 5 , - 1e jaar
337 beoordelingen
4.6
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domeinnaam bij Hostnet ben je razendsnel online. Ook profiteer je van extra's.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig je eigen miniwebsite met Website Maker Lite. Geen technische kennis nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook je e-mail doorsturen is gratis.

De beste service

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag verder! 7 dagen per week.

Domeinnaam kopen

Al vele mensen zijn in het bezit van een domeinnaam. Wil jij een eigen website maken? Of wil je e-mailen met een persoonlijk e-mailadres? Dan is het verstandig om een domeinnaam te kopen. Hier geven we je wat handige tips, die je kunt lezen voordat je jouw domeinnaam koopt.

Domeinnaamextensies

Als je interesse hebt om een domeinnaam te kopen, dien je dit via een officieel erkende registrar te doen. Hostnet is voor vele extensies official registrar. Denk bijvoorbeeld aan .nl (Nederland), .com (commerciële domeinnaam) en .eu (Europa). Hostnet is ook jouw partner voor nieuwe domeinnamen, zoals .blog en .amsterdam. Bekijk voor het volledige overzicht onze pagina over domeinnamen, extensies en prijzen.

Domeinnaam bestellen

Met ruim 2 miljoen succesvolle domeinregistraties, ben je bij Hostnet aan het juiste adres om je favoriete domeinnaam te kopen. Weten of jouw domein nog beschikbaar is? Voer dan op onze bestelpagina je gewenste naam in. Je ziet direct welke extensies er beschikbaar zijn voor jouw naam. Vervolgens voltooi je eenvoudig de bestelling.

Webhosting

Hostnet biedt naast de mogelijkheid om een domeinnaam te kopen ook andere diensten aan. Wil je bijvoorbeeld een website bouwen? Dan kun je gebruikmaken van een van onze webhostingpakketten. Met een hostingpakket huur je ruimte op onze webserver. Een groot voordeel is dat Hostnet het beheer en het onderhoud voor zijn rekening neemt. Jij hoeft dus geen specifieke technische kennis in huis te hebben.

Informatie

Wil je een domeinnaam kopen, maar eerst meer informatie? Bekijk dan onze pagina over domeinnaam registreren. Hier lees je wat je met jouw domeinnaam kunt doen. Zo kun je je domein gratis doorsturen en een gratis miniwebsite maken voor jouw domein.