Webheld
Logo website van de maand

Broox Visuals

Laat jouw merk spreken

Terug naar WordPress-website maken

Kenneth: ‘’Ik doe mijn werk met passie. En dat zie je terug.’’

Kenneth van der Beek
Kenneth van der Beek
Eigenaar Broox Visuals
Thema: Zeever
Bekijk de website: https://brooxvisuals.nl/

De werkzaamheden van Kenneth vielen tijdens de coronapandemie grotendeels stil. Daarom bouwde hij naast zijn werk als militair, een webshop voor erbij. Dat beviel erg goed. Hij vond het grafisch vormgeven van zijn webshop zo leuk, dat hij besloot er werk van te maken. Dat leidde tot een bijzondere carrièreswitch: van militair, naar grafisch ontwerper.

Screenshot website van de maand

Van bijklussen naar fulltime job

Het begon voor Kenneth allemaal op een feest. "Ik gaf een vriend wat tips, en ben zo zijn bedrijf ingerold. Via hem kreeg ik steeds meer klanten. Toen begon het te lopen", aldus Kenneth. Hij hoefde voor een lange periode niets aan marketing te doen en heeft zijn website pas sinds januari 2023: "Het begon in 2020 als bijklussen, maar nu ben ik echt grafisch ontwerper. Daarom ben ik een eigen website gestart."

Voor WordPress moet je tijd maken

Kenneth maakte voorheen websites met andere websitetools, maar merkte dat hij werd beperkt in keuzes en functies. Daarom koos hij nu voor WordPress. Hij is erg tevreden met de Gutenberg-editor, omdat je weinig met code hoeft te doen. Ook waardeerde hij de enorme keuze aan WordPress-plugins. "Met WordPress kun je enorm veel. Je bent niet beperkt in functies zoals bij vele andere CMS'en", aldus Kenneth. "Het is wel wat ingewikkelder, totdat je 'm echt doorhebt. Je moet er tijd voor maken om het te begrijpen."

Een eigen team

Momenteel werkt Kenneth nog alleen. Hij heeft een aantal klanten waar hij regelmatig werkzaamheden voor uitvoert. In de toekomst wilt hij een eigen full-service ontwerpbureau starten, waarin hij alles biedt wat een klant nodig heeft. Kenneth: "Ik heb binnen mijn netwerk mensen die andere diensten kunnen oppakken. Ik wil in de toekomst zelf meer loslaten en projecten verdelen onder grafisch vormgevers, webdevelopers, marketeers, foto- en videografen, en SEO- en copywriters."

Over Kenneth

Kenneth heeft een lange zoektocht gehad naar zijn passie. Hij begon met toerisme & hospitality, werd vervolgens militair, startte daarna een eigen webshop en is nu grafisch vormgever. Hij is blij dat hij zijn passie heeft gevonden: "Ik doe mijn werk met plezier, en dat zie je terug in de resultaten. Ik bied 100% tevredenheidsgarantie, dus stop pas als de klant écht blij is."

Benieuwd naar Kenneth zijn werk? Neem een kijkje op zijn website: https://brooxvisuals.nl/. Wil je meer weten over grafische vormgeving? Kenneth schrijft blogs waarin hij zijn kennis deelt: https://brooxvisuals.nl/nieuws/.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Goejenhandel

Januari 2024

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Agile Professionals

December 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Bedrijfscatering Utrecht

Mei 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Wielersticker

April 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

FLRD Atelier

Maart 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw WordPress-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Klaar voor? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.