Registreer je domeinnaam

www.
.nl ACTIE 10,- 5 , - 1e jaar
8.6
772 beoorderlingen

Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen.

Studio Witt
8.2
833 ervaringen

Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

Domeinnaam overkopen bij Hostnet

Domeinnaam overkopen

Heb je een geschikte domeinnaam op het oog voor jouw website? Maar is dit domein al door iemand anders geregistreerd en wil je deze domeinnaam overkopen? In sommige gevallen is het mogelijk om een naam over te kopen. Je kunt bij de uitgevende instantie van de domeinextensie checken door welke provider de domeinnaam is vastgelegd. Staat bij provider Hostnet genoemd? Dan kun je proberen om via Hostnet de domeinnaam over te kopen. Stuur hiervoor een e-mail naar onze afdeling Sales en wij zullen proberen jou in contact te brengen met de houder van de domeinnaam.

Eigenaar: domeinnaam overkopen

Je kunt een domeinnaam overkopen als de houder van het domein akkoord geeft tot overname. Controleer eerst bij SIDN (voor .nl domeinen), EURid (voor .eu domeinnamen) of bij DNS.be (bij .be domeinen) of Hostnet het domein heeft aangevraagd. Is dit het geval? Stuur ons een e-mail en meld welke domeinnaam je wilt overkopen. Hostnet doet er alles aan om jou met de houder van het domein in contact te brengen. Wij bemiddelen alleen met het in contact brengen van de 2 partijen, het daadwerkelijke overkopen van de domeinnaam ligt bij de 2 partijen zelf.