Registreer nu voordelig uw .ch domeinnaam

vul hier uw domeinnaam in:
Actie
van
25,-
voor
15
,
-

Hostnet is met 800.000 registraties dé domeinspecialist van Nederland
www.


.CH domeinnaam registreren vanaf 15,00

Registreer uw Zwitserse .ch domeinnaam snel en voordelig bij Hostnet. Controleer of het gewenste .ch domein beschikbaar is en leg uw domeinnaam vandaag nog vast. Hostnet is uw partner voor voordelige domeinregistraties, betrouwbare hosting en geavanceerde servers.

Meer informatie over .ch domeinnamen

.CH: domein van Zwitserland

.CH is de afkorting van Confederatio Helvetica, de Latijnse naam van Zwitserland. Het .ch domein is in Zwitserland zeer populair, er zijn al meer dan 1,5 miljoen .ch domeinnamen geregistreerd. Een .ch domein wordt met name geregistreerd door personen en bedrijven die zijn gevestigd in Zwitserland,. Maar ook particulieren en organisaties die een relatie hebben met Zwitserland of Europa leggen een .ch domeinnaam vast.

SWITCH: uitgevende instantie .ch domeinen

SWITCH Information Technology Services is verantwoordelijk voor de uitgifte en beheer van .ch domeinnamen. De introductie van het .ch domein vond plaats in 1987, er golden toen strenge restricties voor .ch domeinregistraties. In maart 1995 waren er slechts 412 .ch domeinnamen geregistreerd. Een jaar later waren dit er 2462 en in december 2010 stond de teller op 1.524.488 geregistreerde .ch domeinen. Het .ch domein wordt steeds populairder, ook voor particulieren, bedrijven en organisaties die buiten Zwitserland zijn gevestigd.

Registratievoorwaarden .ch domeinnaam

Het Zwitserse .ch domein is voor iedereen ter wereld te registreren. Het maakt hierbij niet uit of de aanvrager een particulier, bedrijf of organisatie is. Iedereen mag een .ch domeinnaam vastleggen. De enige restricties die gelden, betreffen de voorwaarden voor de domeinnaam zelf. Een .ch domein dient uit minimaal 3 karakters te bestaan en het maximaal aantal karakters is 63. De karakters die u voor een .ch domeinregistratie mag gebruiken, zijn: alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken mag niet op de eerste en laatste plek van een naam worden geplaatst.

Check en registreer uw .ch domein

Voor de registratie van .ch domein geldt het principe van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is daarom van belang dat als u een bepaalde naam wilt vastleggen, dit snel moet doen. Immers, als u de eerste bent met de aanvraag voor een .ch domeinnaam, wordt het domein aan u toegewezen. Check eerst online bij Hostnet of de gewenste .ch domeinnaam nog vrij is om te registreren. Vervolgens plaatst u binnen enkele stappen uw aanvraag via onze online registratiemodule.

Uw eigen .ch e-mailadres

Naast de registratie van uw .ch domeinnaam heeft u bij Hostnet meerdere mogelijkheden om uw domeinnaam daadwerkelijk te gebruiken. Als eerste is het mogelijk om een van onze e-mailpakketten af te nemen. Met een e-mailpakket van Hostnet krijgt u uw eigen .ch e-mailadres, waarmee u e-mails kunt sturen en ontvangen. Elk pakket geeft u standaard toegang tot webmail, zodat het overal ter wereld op iedere computer mogelijk is om gebruik te maken van e-mail. Daarnaast behoort ook het gebruik van e-mailfunctioniteiten op uw smartphone tot de mogelijkheden.

Hosting voor uw .ch website

Wilt u niet alleen kunnen e-mailen met uw .ch domeinnaam, maar ook uw eigen website op het web publiceren? Kies dan een van de hostingpakketten die Hostnet aanbiedt. Met hosting krijgt u ruimte op een van onze servers waarop u de bestanden van uw website plaatst. Omdat iedere website anders is en een ander doel heeft, bieden wij verschillende soorten hosting voor uw .ch website aan. De hostingpakketten verschillen onder andere in de hoeveelheid schijfruimte, dataverkeer en mailboxen. Indien u in de toekomst meer ruimte nodig heeft, kunt u uw hosting makkelijk upgraden naar een groter pakket.

Doorsturen en beheren van uw .ch domeinnaam

Het doorsturen van een domeinnaam is het automatisch laten doorsturen van bezoekers van uw .ch domein naar een andere website. Ook het forwarden naar een ander IP-adres is mogelijk. Daarnaast kunt u ook e-mail gericht aan uw .ch e-mailadres laten doorsturen naar een ander (al bestaand) e-mailadres. Meer informatie over de dienst Domeinnaam doorsturen en de kosten leest u terug op de volgende pagina. Op de pagina Nameservers en DNS wijzigen leest u alles over de 2 gratis diensten DNS-beheer en Wijziging nameservers. Zodra u uw .ch domein via Hostnet heeft geregistreerd, ontvangt u logingegevens voor ons online klantenportaal Mijn Hostnet. Hier beheert u eenvoudig de DNS-instellingen van al uw domeinnamen en geeft u de nameservers van uw eigen DNS-server op.

.CH overdracht

Op het moment dat er iets in de gegevens van een .ch domeinhouder verandert, is het nodig om een overdracht van de .ch domeinnaam door te geven. Zo is er een overdracht van uw .ch domein nodig indien u uw .ch domeinnaam aan een andere partij verkoopt, uw bedrijfsnaam van naam verandert of als uw bedrijf een andere rechtsvorm krijgt. Een overdracht vraagt u aan door onze procedure te volgen.

Registreer uw .ch domein bij Hostnet

Wilt u een Zwitserse .ch domeinnaam registreren? Bij Hostnet bent u verzekerd van een snelle registratie en een gedegen service. Hostnet is sinds 1999 actief op het gebied van domeinregistraties, hosting en virtual private servers. Ook voor de registratie van uw .ch domein bent u bij ons aan het juiste adres. Check hier of de gewenste .ch domeinnaam beschikbaar is en vraag deze meteen online bij ons aan.

Andere bezoekers bekeken ook: