Registreer voordelig jouw .ml domeinnaam

www. .ml
16 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.ML domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in een .ml versie van jouw .nl domeinnaam? Hiermee voorkom je dat je bezoekers misloopt die in jouw .nl domeinnaam .ml in plaats van .nl typen. Bij Hostnet is de aanvraag van jouw .ml domein binnen 1 minuut geregeld.

.ML domein van Mali: typefouten opvangen voor .nl domeinnamen

Het .ml domein is het top level domein van Mali. Daarnaast heeft de .ml domeinnaam nog een andere functie. Iedere dag wordt meer dan 900.000 keer de typefout .ml gemaakt in een .nl domein, zowel in e-mailadressen als in url's. De vergissing is immers snel gemaakt, aangezien de 'M' en 'N' naast elkaar zitten op het toetsenbord (bron: Metaregistrar.com). Deze typefouten kun je opvangen door naast jouw .nl domeinnaam, ook de .ml versie van deze domeinnaam te registreren en door te sturen naar jouw .nl hoofddomein. Zo loop je geen websitebezoekers mis.

Voorwaarden .ml domeinnaam registreren

De registratie voor .ml domeinnamen is open voor iedereen. Dat betekent dat personen, bedrijven en organisaties allemaal het .ml domein kunnen aanvragen en registreren. Net als veel andere domeinen dient een .ml domeinnaam uit minimaal 3 tekens en maximaal 63 tekens te bestaan. De tekens die je voor jouw .ml domein mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet (a - z), cijfers (0 - 9) en het koppelteken (-).

Registreer jouw .ml domein bij Hostnet

Heb je interesse in een .ml versie van jouw .nl domeinnaam? Registreer jouw .ml domeinnaam dan snel bij Hostnet. Hostnet is een betrouwbare partner voor domeinregistratie en regelt ook jouw .ml domeinregistratie snel en adequaat. Naast de registratie van domeinnamen ben je bij Hostnet aan het juiste adres voor webhosting, e-mail, VPS'en en Managed Services.