Registreer voordelig jouw .sc domeinnaam

www. .sc
119 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SC domein registreren bij Hostnet

Het .sc domein is de domeinnaam van het archipel Seychellen en wordt voor vele doeleinden gebruikt. Wil je snel een .sc domeinnaam registreren? Controleer of het .sc domein dat jij wilt vastleggen nog vrij is en registreer jouw .sc domeinnaam vandaag nog voordelig via Hostnet.

.SC domeinnaam van de Seychellen

Het .sc domein is de officiële domeinnaam van de Seychellen. De Republiek der Seychellen is een archipel in de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar en bestaat uit ongeveer 115 eilanden. Sinds 1997 is het .sc domein de domeinextensie van de Seychellen. De uitgevende instantie van .sc domeinen heeft bepaald dat het voor iedereen mogelijk is een .sc domeinnaam te registreren. En dat wordt dan ook zeker gedaan. De afkorting sc staat onder andere voor Scotland, Sport Club, South Carolina en Science. De .sc domeinnaam is hierdoor over de gehele wereld een gewaardeerde extensie.

.SC domein registreren

Heb je (zakelijke) connecties met de Seychellen? Of wil je een website publiceren die betrekking heeft op Schotland, een sportclub of South Carolina? Een .sc domeinnaam kan dan zeker niet ontbreken. Je registreert jouw .sc domein snel en eenvoudig online bij Hostnet. Als eerste check je of de gewenste .sc domeinnaam nog vrij is. Vervolgens doorloop je de online stappen om de registratie te voltooien. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw .sc domeinregistratie waarmee jij officieel juridisch houder van het .sc domein bent. Een .sc domeinnaam mag bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0 tot en met 9 en het minteken (-).

Registreer jouw .sc domeinnaam bij Hostnet

Hostnet is jouw partner voor een snelle en adequate afhandeling voor de registratie van jouw .sc domein. Wil je andere domeinnamen registreren? Naast .sc domeinen biedt Hostnet populaire domeinextensies zoals .nl, .eu, .com en .net aan. Voor een volledig overzicht van alle aangeboden domeinnamen kijk je op onze domeinnamenpagina. Naast domeinregistraties kun je bij Hostnet natuurlijk ook terecht voor betrouwbare hosting, Virtual Private Servers en Managed Services. Check nu of jouw gewenste .sc domeinnaam vrij is en maak jouw internetdromen vandaag nog waar.