Registreer voordelig jouw .so domeinnaam

www. .so
79 , - p/j
337 beoordelingen
4.6
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.SO domein registreren bij Hostnet

Een Somalische .so domeinnaam controleer en registreer je natuurlijk ook bij Hostnet. Al vanaf 1999 zijn wij dé specialist op het gebied van domeinnaamregistraties en regelen wij de registratie van jouw .so domein snel, voordelig en adequaat. Naast registraties van domeinen kun je bij ons terecht voor betrouwbare webhosting, virtuele servers en Managed Services.

.SO landdomeinnaam van Somalië

Het officiële country top level domein van Somalië is de .so domeinnaam. Somalië is een land in de Hoorn van Afrika dat grenst aan de landen Djibouti, Ethiopië en Kenia. De .so domeinnaam bestaat al sinds 1997, maar is pas in april 2011 opengesteld voor het publiek. Omdat het .so domein door iedereen kan worden geregistreerd, is het een zeer populaire domeinextensie. Natuurlijk is de extensie geliefd in Somalië zelf en registreren bedrijven, organisaties en personen een .so domeinnaam. Maar so is ook een belangrijk woord in de Engelse taal en wordt dan ook in die hoedanigheid geregistreerd.

.SO domein registreren

Heb je een creatief idee voor een interessante .so domeinnaam? Het Somalische .so domein is nog relatief jong, waardoor er nog volop keuze aan goede .so domeinnamen zijn. Je bent bij Hostnet aan het juiste adres voor een snelle en voordelige registratie van jouw .so domein. Controleer nu of de gewenste .so domeinnaam nog voorhanden is om te registreren en vraag jouw .so domein online bij Hostnet aan. Een .so domeinnaam mag uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters bestaan: letters (a-z), getallen (0-9) en een streepje (-) zijn toegestaan.

Bestel jouw .so domeinnaam en hosting bij Hostnet

Controleer direct online bij Hostnet of het door jou gewenste .so domeinnaam nog beschikbaar is om te registreren. Er is nog volop keuze, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Hoe sneller je jouw .so domeinnaam aanvraagt, hoe meer kans je hebt dat het .so domein ook daadwerkelijk aan jou wordt toegewezen. Naast de registratie van .so domeinen kun je bij ons terecht voor de registratie van andere belangrijke domeinnamen, webhosting, VPS'en en Managed Services.