De website van de maand
Logo Webhelden

Ons Spanje

Genieten in Calpe

Terug naar Website Builder

Ralph: "Het complete plaatje was goed."

Belinda & Ralph Toledo
Belinda & Ralph Toledo
Ons Spanje
Bekijk de website: https://onsspanje.com/

Belinda en Ralph maakten in 2019 een grote beslissing. Ze wilden wat anders. Belinda werkte als politieagent en Ralph was eigenaar van een groothandel. Ze zegden alles in Nederland op en startten samen hun gastenverblijf Ons Spanje in het prachtige Calpe.

Screenshot Webheld

Het perfecte plaatje

Calpe had alles waar Belinda en Ralph naar zochten. Een prachtig uitzicht, een gemoedelijke sfeer, rust maar toch ook levendigheid. Zelfs in de winter. Ze hakten de knoop door en werkten samen aan een geweldig gastenverblijf, waar gasten zich thuis en comfortabel voelen. Ralph: "We kozen voor Spanje, omdat we hier al jarenlang naartoe gingen. Het complete plaatje was goed."

Meteen online zichtbaar

Een vakantiebestemming met een gezellige boulevard, zandstranden en goede restaurants. Wat wil je nog meer? Een website natuurlijk! Bij het starten van Ons Spanje, bouwden Belinda en Ralph meteen een eigen website. Met de Website Builder van Hostnet. "Zo konden we gelijk ons bedrijf presenteren en de beschikbaarheid kenbaar maken", aldus Ralph.

Zonder hulp een eigen website

Belinda en Ralph bouwden hun website volledig zelfstandig. Hulp was niet nodig. "Het ging allemaal makkelijk en goed. Ik had al een website bij Hostnet, dus wist dat ik makkelijk dingen kon aanpassen", zegt Ralph. Het enige wat een uitdaging blijft, is het blijven updaten van de foto's op de website. "We hebben veel verbouwd. Zo hebben we een nieuwe warande en een panoramaterras. De foto's moeten daar wel een goed beeld van geven."

Alsof je thuis bent

Belinda en Ralph zijn trots op hun gastenverblijf: "We zijn van het huiselijke en kleinschalige. Je hebt hier alle rust die je kunt vinden, maar in 10 minuten zit je in het gezellige centrum. Dat bevalt mensen goed." Ben je nieuwsgierig naar de appartementen en kamers van Ons Spanje? Bekijk gauw de website.

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.